Vila Željka i Jovane Joksimović svet novine svet portal
Svet

June 13, 2024 10:14

By

Dom Jovane Joksimović san je svake žene u Srbiji: Pogledajte ovo ČUDO od vile, bazen, dve garaže, mermer… FOTO

Vila Željka i Jovane Joksimović oduzima dah

Poznata voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug, čuveni pevač Željko Joksimović, vlasnici su raskošne nekretnine na Senjaku. Vila Željka i Jovane Joksimović kupljena je pre nekoliko godina od njihovih prijatelja, Ivane Mišković i Gorana Karića, a kako se svojevremeno pisalo, za ovu nekretninu izdvojili su 2,5 miliona evra, ako se ne računa uređivanje enterijera.

Vila Željka i Jovane Joksimović san je svake žene u Srbiji

Iako svoj privatni život uglavnom kriju od očiju javnosti, Željkova ćerka iz prvog braka, Mina Joksimović, i te kako je aktivna na društvenim mrežama, pa tako često deli fotografije iz njihovog doma.

Mina Joksimović, koja je od slavnog oca nasledila muzički dar, uživa u trenucima provedenim pored velikog, belog klavira, a jednom prilikom je upravo ovakvu sliku objavila na Instagramu.

Vila Željka i Jovane Joksimović svet novine svet portal

Instagram

Vila Željka i Jovane Joksimović svet novine svet portal

Paparazzo lov Screenshot

Vila Željka i Jovane Joksimović popločana je mermerom, dok je ostalo opremljeno skupocenim i modernim nameštajem, kaminom, kao i velikim ogledalom, a tu su i dve garaže.

Vila Željka i Jovane Joksimović poseduje i bazen koji je Mini Joksimović omiljen detalj 

Joksimovići ispred raskošne vile imaju i ogroman bazen.

Podsećanja radi, muzička zvezda Željko Joksimović sinoć je održa svoj koncert u jednom prestižnom restoranu. Željko je pre nastupa porazgovorao sa okupljenim novinarima, i tom prilikom se dotakao novog albuma, ali i dueta sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Vila Željka i Jovane Joksimović svet novine svet portal

Ivan Vučićević   

– Mislim da ćemo odmah kad se ljudi vrate sa odmora, više od godinu dana imam sve pesme – rekao je pevač i otkrio kako je sarađivati sa Cecom:

Pročitajte U petoj deceniji izgleda savršeno, ali ovog slatkiša se ne odriče – Jovana Joksimović otkrila kako održava idealnu figuru

– Bukvalno sam ja poslao poruku njoj i njoj se svidelo. Super je sarađivati sa Cecom. Ja nju jako dugo poznajem… Družimo se i fino. Lako mi je da sarađujem sa njom.

Vila Željka i Jovane Joksimović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Na pitanje kako je Jovana reagovala na njihovu pesmu “Više od sreće”, odgovorio je:

– Mislim da će vam reći, ali sviđa joj se, navijala je da se što pre uradi to..

Slike sa nastupa pogledajte u galeriji:

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević