Vjera Mujović zavijena u crno
Star

31 Marta, 2022 18:15

Tuga u domu Vjere Mujović: Lepa glumica zavijena u crno

Vjera Mujović u suzama zbog tragedije koju je doživela. Kasno sinoć glumica je na svom Instagramu objavila da je ostala bez najvećeg oslonca, majke Ljiljane Mujović, koja je preminula tiho u 80. godini života. Vjera nije želela da se oprosti od mame, već joj je pismeno poručila.

Nema smrti, samo svetlost!
Moja Likica je otišla među zvezde. Mila moja majčice, sretni ti zvezdani puti! Volim Te beskrajno – napisala je ona u opisu Ljiljanine fotografije.

Pročitajte: Bajkovito venčanje u Sabornoj crkvi – Vjera Mujović u suzama radosnicama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

Vjera Mujović slomljena od bola 

Vjera Mujović u suzama je posebno jer je glumica od početka pandemije strahovala za život roditelja Ljiljane i Trifuna, cenjenih lekara. Naime, pre nekoliko meseci ona je zamolila žitelje Podgorice da se okanu starih navika i prestanu da im dolaze na kućnu adresu i mole da ih pregledaju.

Moj otac, dr Trifun Mujović, ima 80 godina, i slabe je životne snage. Nemojte ga zvati da vam pregleda dete dok traje ova pošast, molim vas i preklinjem. On je neizmerno požrtvovan, ali i nerazuman prema svom životu i životu moje majke, na koju bi mogao da prenese virus, ako bi ga ne daj Bože dobio od nekog malog pacijenta. Moja majka, dr Ljiljana Mujović, u najrizičnijoj je grupi – poručila je Vjera putem društvenih mreža podstaknuta time što je jedna 15-godišnjakinja donela lekarski nalaz ispred zgrade u želji da ga Trifun pogleda.

Pročitajte: Sudbonosno da u avionu, među oblacima – Udala se Vjera Mujović (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

 

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN