Star

23 Septembra, 2021 13:49

Vladimir Tomović NEĆE u Zadrugu, pre bi KOPAO KANALE! Potvrdio Stanijine reči!

Vladimir Tomović neće u Zadrugu i ističe da će pre kopati kanale nego da uđe u rijaliti. Jedan je od bivših zadrugara o čijem se potencijalnom ulasku u petu sezonu Zadruge najviše pričalo otkrio je sve detalje o tome. Uz to, Tomović je potvrdio Stanijine rači i konstatovao da je to bila rijaliti veza.

Vladimir Tomović NEĆE u Zadrugu

Mnogi su očekivala da ponovo u rijalitiju videti Tomovića. Međutim, on je sada otkrio da li je uopšte dobio poziv za Zadrugu 5

Nisam dobio poziv od ljudi koji su u organizaciji Zadruge 5″. Verovatno imaju svoje razloge zbog kojih ja nisam tamo. Ja nisam diskvalifikovani učesnik koji se vrti po emisijama, sa mnom takve saradnje nema. Ja sam sa njima na Višem sudu, ta parnica je u toku. Mi se sudimo i došli smo u situaciju da sam optužen za suicid, a ja sam štrajkovao glađu. Ja ne moram da uđem u „Zadrugu“ da bih prezimio, ja imam novca da živim. Ako nemam radiću, kopaću kanale, radiću neki pošten posao, konobarisaću, biću šanker, pekar. Ja mogu to da radim, jer sam već radio.

Tomović ističe da mu je već preko glave pitanje o Ivani Aleksić, i da na tu temu više neće odgvarati.

Preko glave mi je više, bukvalno samo što iz fižidera ne iskačemo Ivana i ja. To je tema o kojoj ne želim višea pričam, moj privatni život. Šta god da je, kako god da je to je moj privatni život. Bilo koja tema, kada je rijaliti u pitanju, kada je moj odnos sa Pinkom, sa bilo čim tu sam da odgovaram. – obajsnio je Tomović za Telegraf.rs.

Nedavno je Stanija Dobrojević ispričala kako je Tomović bio samo njen rijaliti dečko, ali ta njena izjava ni najmanje nije pogodila Vladimira.

Čuo sam, nemam komentar. Neću da bude da sam ja sad na bilo koji način uticao na njen boravak unutra. Nek je živa i zdrava, ima dečka, sve najbolje im želim. Smatram da u dubini duše ona to nije mislila, jednostavno možda joj je to u datom trenutku odgovaralo tako da kaže. Neka igra svoj rijaliti, neka gura napred. Ne osećam neku težinu zbog tih reči, da se sad nešto obrušila na mene da ja moram da se branim. Ja sam njoj bio rijaliti-veza i to je to. – iskrene je Vladimir Tomović, prenosi Kurir

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ