Svet

26 Maja, 2022 22:00

Dragana Katić ne može više da ćuti o sinu: Nakon toliko godina, ovo je izjeda

Voditeljka Dragana Katić nedavno je posetila sina Bobana Živanovića koji je na studijama u Nemačkoj

Voditeljka Dragana Katić – Navikla da joj sinovi nedostaju

Voditeljka Dragana Katić ispričala je kako se osećala kada su se videli nakon više meseci i kako podnosi činjenicu da će njen naslednik ostati u Nemačkoj da živi.

Pročitajte: Dragana Katić otputovala kod sina, a dočekala je snajka, i to rečima kojima se nije nadala

– Ja bih volela da to sve majke čeka, ne da budu razdvojene od svoje dece nekim prinudnim okolnostima koje nisu dobre, već da njihova deca požele, i da su uspešna u tome što rade, i da se dobro osećaju i da majke mogu da ih posećuju, ali naravno da nije prijatno… Sve je bilo emotivno, ceo susret, nismo se videli četiri i po meseca tako da mi je to bio pravi tajming da odem jer ne bih više izdržala – ispričala je Dragana Katić za „Grand news“.

Pročitajte: Tuga jedne samohrane majke: Dragana Katić ponovo u suzama zbog sina Bobana

Voditeljka je otkrila i kako se nosi sa time što će i drugi sin verovatno uskoro poželeti takođe da se osamostali i ode.

– Nemam ja taj problem… Bojan radi već godinu i po dana, od ujutru do uveče, radi na velikim projektima… Ja sam televizijski čovek i znam kako to izgleda, to je od ujutru do uveče i ima svoje obaveze i svoja druženja, tako da sam ja na to potpuno navikla. Nakon toliko godina njihovog odgajanja i prolaska kroz sva ta tinejdžerska iskušenja, malo mi i prija da odmorim od svega toga. Sve češće se viđam sa prijateljima i kafana mi postaje druga kuća – rekla je ona kroz smeh.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Ivan Vučićević