voditeljka dragana kosjerina
Svet

31 Maja, 2022 14:09

Tužna priča najlepše voditeljke: Dragana vuče ozbiljne traume iz detinjstva, porodicu su joj pogodili ozbiljni porazi

Voditeljka Dragana Kosjerina prisetila se mladalačkih dana i otkrila da nije imala lako detinjstvo 

Lepu voditeljku već godinama gledamo na malim ekranima. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a prilikom prelaska na RTS osvojila je srca publike svojom neposrednošću, dikcijom i elegantnim izgledom. Kosjerina je pomenutom magazinu otkrila da je njena karijera počela kroz modeling.

Pročitajte: Dragana Kosjerina se obećala ZGODNOM STOMATOLOGU, a na ruci SIJA PRSTEN da oslepiš!

Pred kamerama sam, još od detinjstva, bila veoma opuštena. Prvo iskustvo na velikom setu imala sam u Istanbulu, kada sam kao model snimala reklamu za šampon. Fenomenalna američka produkcija došla je s brdom opreme, a ja sam bila tretirana kao filmska zvezda. (smeh) Imala sam dublerku na kojoj su nameštali svetlo, ja bih samo došla da snimim scenu. Prvi put poželela sam da budem neko s televizije. Kad sam to postala, shvatila sam da ovde nema glamura već napornog rada, ali sam baš srećna – rekla je Dragana.

Dragana nije imala jednostavno detinjstvo. Zbog rata je izbegla iz rodnog Sarajeva, a pri dolasku u Beograd su usledili dodatni traumatični događaji. Voditeljka je jednom prilikom rekla da je kao dete imala niz stresnih situacija te je otkrila na šta je zapravo mislila…

Pročitajte: Voditeljka RTS-a se pohvalila fotografijama sa putovanja, a muškarci su odmah primetili ovo i nije im dobro!

– Prvo na izbeglištvo. Drugo – oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati novi život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma. Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka – ispričala je Dragana koja se sprema za novu sezonu zabavne emisije „Ja volim Srbiju“.

Pročitajte: Stajling za desetku: Dragana Kosjerina zaustavila saobraćaj, njen outfit iskopiraćete već danas (foto)

Na privatnom planu je srećna, u oktobru prošle godine se verila za svog partnera Bojana Perduva, a ovom prilikom je opisala i kako su izgledali njihovi prvi zajednički momenti.

Posle upoznavanja u velikom društvu, dogovorili smo se da odemo na kafu. Bilo je to bez mnogo očekivanja, a kafa je trajala sedam sati. Kad nekome koga ste praktično tek sreli možete da kažete toliko toga, kad pričate o stvarima na koje ste ponosni ili ih se možda stidite, kad u nekome pronađete sagovornika pred kojim niste inhibirani, onda je to osoba sa kojom bi trebalo da provodite vreme. Nekad se iz takve situacije rodi prijateljstvo, a nekad, kao kod nas, romantičan odnos – zaključila je ona.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Insatgram / Insatgram Screenshot