Partner Irine Vukotić
Svet

May 5, 2023 20:45

By

Tuga i suze na svakom koraku: Irina Vukotić ne može da se pomiri sa njenom smrću

Voditeljka Irina Vukotić prošle godine ostala je bez majke za koju je bila jako vezana i koja joj je bila velika podrška.

Pročitajte Irina Vukotić otkrila – Bivši muževi su najbolji muževi! 

Voditeljka Irina Vukotić

Instagram

Ona se sada u emisiji govorila o njoj, a rasplakala je i voditeljku Natašu Pavlović, a onda ju je snažno zaglila.

– Došla sam iz Užica ’95. u Beograd i bio mi je cilj da što pre završim fakultet, da se mami i tati skinem sa grbače. U tom trenutku je sve preskupo i stvarno sam se davala, izgarala sam u tome – rekla je voditeljka koja je smogla snage da progovori o odlasku koji je najteže pao do sad i snazi da nastavi dalje.

Pročitajte Irina Vukotić progovorila o drugoj trudnoći

Voditeljka Irina Vukotić

Ata images

– Ja sam izgubila mamu prošle godine u maju, onako preko noći. Ona je mene naučila da sam borac, da sve što je do mene uradim. U tom trenutku sam samo dobila informaciju da je otišla, to je nešto što mene i dalje boli i tišti jer sam naučena da uradim kao sve, ali postoje stvari u životu sa kojim moraš da naučiš da živiš, a to je najteže. Život ne treba preozbiljno shvatati, dok smo živi i zdravi i dok imamo jedni druge, sve je lako – istakla je Irena i rasplakala voditeljku Natašu Pavlović.

Pročitajte Nekad i sad – Irinu Vukotić sigurno prepoznajete, ali ko je zavodljiva crnka sa fotografije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukotic)


– Ne otvaram se retko, ali mi se namestilo – rekla je Irina i dodala:

– Ali to je naš posao, to je najteže na svetu, da se vratiš na televiziju posle nedelju dana. Ok, imamo mehanizam da se isključimo, ali sve te podseća na nju, miris, događaj, rečenica… I to je ljubav i hvala bogu da imamo to. Moj drug je rekao najbolju rečenicu ‘Ona zaslužuje da voliš i bol za njom’ i to je zaista istina, to se sve uči – istakla je voditeljka.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images