Marija Kilibarda napustila Prvu
Svet

30 Maja, 2022 16:30

Evo u kakvom raju živi Marija Kilibarda: Neviđeni detalji u domu poznate voditeljke (FOTO)

Voditeljka Marija Kilibarda uživa u raju koji je opremila samo za sebe, ovo joj je omiljeni kutak u stanu

Prelepa voditeljka istakla je jednom prilikom da kada nije na poslu, svoje slobodno vreme provodi kod kuće sa svojim namilijima. Međutim, voditeljka voli i da radi jogu koja joj pomaže da povrati energiju i da na maksimumu održava balans uma i tela. Baš ovim povodom, poznata voditeljka Marija Kilibarda nedavno je podelila fotografiju iz svog stana gde sa instrukturkom joge ima čas. Vidimo da je stan Marije Kilibarde izuzetno prostran i dobro uređen, a čini se i da u njenom domu vlada jedna divna energija.

Pročitajte: Marija Kilibarda pokazala kako se nosi ključan komad sezone! Vamp, elegantno i za čistu desetku! (foto)

Takođe, na Instagram profilu možemo videti brojne fotografije iz njenog stana. A svima je za oko zapala fotelja, koja se nalazi u dnevnoj sobi, koja je u neutralnim tonovima, i koja je, čini se, voditeljkino omiljeno mesto za uživanje.

Pročitajte: KILIBARDA PODRŽALA KOLEGU I PRIJATELJA DIRLJIVIM REČIMA: Ono što je poručila Ivanoviću nateraće vam SUZE NA OČI!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Da obožava da čita, dokaz je i veliki broj knjiga ispod TV-a koje su dale poseban šmek celoj prostoriji. Svi ostalji detalji savršeno se uklapaju i upotpunjuju prostor. Marija Kilibarda, takođe je pokazala još jedan kutak iz svog stana, tačnije zid na kojem se nalaze mnogobrojne crno-bele fotografije koje daju modernu notu a sdruge strane podsećaju i na nekadašnje fotografije u crno-beloj boji koje su bile nezaobilazan detalj ranijih godina u domovima širom Jugoslavije.

Da li se vama dopada ovako uređen dom?

Pročitajte: Marija Kilibarda konačno u belom lepa kao san, okružena deverušama! Ekskluzivne fotografije sa SLAVLJA NA BAHAMIMA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Insatgram Printscteen / Rajko Ristić