Svet

13 јуна, 2022 17:15

Mislila sam da će umeti da me ceni… Nataša Pavlović priznaje buran život supruga, neprijatna istina izašla na videlo

Voditeljka Nataša Pavlović otvorila dušu i iznela nepoznate detalje o braku 

Jedna od  najharizmatičnijih voditeljki je pre braka sa rediteljem Predragom Pavlovićem bila u braku sa čuvenim glumcem Markom Živićem. Izjavila je da je sa Pavlovićem u skladnom braku i da su pronašli zajednički jezik bez obzira na to što je njen muž imao burniji život pre nje o čemu je iskreno govorila.

Pročitajte: Voditeljka Nataša Pavlović kao Bijonse 

natasa pavlovic prakticna zena

Screenshot Youtube

– Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi „poludeli“ – istakla je ona svojevremeno, dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje – započela je Nataša i dodala.

Pročitajte: Nataša Pavlović ekskluzivno za Hello otkriva detalje petogodišnje borbe za potomstvo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

– Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao „milion“ žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla – super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja. Ispričala sam mu i ceo moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu – izjavila je voditeljka najpopualrnije emisije „Praktična žena.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

Podsetimo se, popularna voditeljka bila je izuzetno pogođena Markovom smrću pa mu je u čast svig provedenih godina uputila emotivne reči na Insatgramu:

– Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj ustanovi kulture, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi

Pročitajte: On slavi dan kad me je prvi put video – Ovako su Nataša Pavlović i njen tajanstveni suprug izgledali na venčanju (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: ALO

FOTO: Instagram Screenshot