Vojvotkinja Kejt Midlton svet novine svet portal
Svet

June 3, 2024 22:00

By

Građani ostavljaju cveće ispred Bakingemske palate: Kraljevstvo se ne miri s vestima o Kejt Midlton

Vojvotkinja Kejt Midlton pokazala da je nepokolebljiva

Mesecima se nagađalo o tome gde se nalazila vojvotkinja Kejt Midlton dok na kraju svet nije saznao o čemu se radi. Princeza od Velsa Kejt Midton nije više želela da krije zbog lega je odsutna sa društvenih manifestacija, na kojima je uvek bila prilično angažovana te je pod pritiskom javnosti, odlučila da se oglasi u martu i javno progovori o svojoj dijagnozi.

Vojvotkinja Kejt Midlton – Zbog bolesti sve otkazala

U kratkoj, potresnoj ispovesti nije precizirala o kojoj vrsti karcinoma je reč. Navela je samo da je dijagnostikovan posle operacije u januaru i da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji.

Sve obaveze koje je imala do kraja godine su otkazane, a brigu o njihovo troje dece preuzeo je budući kralj Velike Britanije. Istovremeno, kruže glasine o neverstvu princa Vilijama, kao i to da je par u procesu razvoda.

Vojvotkinja Kejt Midlton svet novine svet portal

(Photo by Cameron Smith/Getty Images)

U nedostatku zvaničnih informacija sve češće se može čuti da je stanje Kejt Midlton ozbiljno, te da niko nije očekivao takav nalaz.

– Kad neko ima rak, to je ozbiljna stvar. Kejt je sigurno loše primila te vesti – pišu na društvenim mrežama. Vojvotkinja Kejt Midlton retko izlazi u javnost, nastoji da izbegne stres i neprijatne situacije koje bi mogle da uspore proces izlečenja. Porodica je uz nju, a čitava zemlja moli se za zdravlje voljene princeze.

Vojvotkinja Kejt Midlton svet novine svet portal

Chris Jackson/GettyImages

U znak najlepših želja građani ostavljaju poruke podrške i cveće ispred Bakingemske palate, naravno iako se kraljevstvo i dalje ne miri s činjenicom da je Kejt Midlton bolesna. Međutim, svi su sogurni da će ona iz ove borbe izaći kao apsolutni pobednik.

Fotografiju pogledajte OVDE. 

Vojvotkinja Kejt Midlton – Njena dobrote i nežnost sve podseća na Dajanu

Iako je od tada prošlo bezmalo tri decenije, mnogi se još uvek sećaju sličnih kadrova, koji podsećaju na tragediju iz 1997. godine.

Tada je, u saobraćajnoj nesreći, nastradala princeza Dajana, Vilijamova i Harijeva majka, koju je Ujedinjeno Kraljevstvo obožavalo i nikada nije prebolelo njen prerani odlazak.

AUTOR: SVET

FOTO: (Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images)