Svet

3 Decembra, 2020 14:00

Voli da se SKIDA! Uraganka Sanja ŠUTNULA Nikolu zbog GOLIŠAVIH FOTKI!?

Nikola Đorđević, bivši dečko popularne uraganke Sanje Vučić, od početka učešća u rijalitiju „Zadruga“ pokazuje svoje zavodničke sposobnosti.

Slao devojkama sexy slike!

Bodi-bilder je već pomutio pamet mnogim zadrugarkama, pa je već nekoliko sati od ulaska okupio oko sebe brojne atraktivne cice.

Najprisniji je sa Aleksandrom Nikolić  s kojom je već pao i poljubac, a dele i krevet u izolaciji jer su izabrani za ovonedeljne potrčke.

Da je Nikola veliki ženskaroš, svedoče i oni koji ga poznaju, a to ga je navodno koštalo i dvogodišnje veze sa Sanjom, prenosi Kurir.

Naime, kako tvrde upućeni, ona je saznala da njen dečko šalje raznim devojkama svoje gole fotografije, i kad se uverila u to, stavila je tačku na tu vezu.

Sporne fotke su nedavno isplivale na društvenoj mreži Tviter, a neko ih je postavio i na Jutjub. Pojedine tviterašice nisu ostale imune na prizor, ali bilo je i dosta negativnih komentara.

„Kome god da je ovo slao, i nije se baš usrećio, „Nije mi delovao kao neko ko ovo radi“ – neke su od reakcija na Tviteru, a pretpostavljamo da uraganka nije oduševljena ovim potezom svog bivšeg, pa je odlučila da okonča romansu.

FOTO: ATA IMAGES/PRINTSCREEN