Star

January 23, 2021 19:00

By

Vuk LJUT na Milicu! „Nisi smela da objaviš naše PRIVATNE slike!”

Milica Pavlović nedavno je pokrenula lavinu komentara kada je na svom Instagramu okačila fotografije sa Vukom Kostićem sa kojim je bila nekoliko dana na Mokroj Gori. Naravno, mnogi su odmah posumnjali da između pevačice i glumca postoji nešto više od prijateljstva, pa se glumac naljutio na pevačicu jer ne voli da se eksponira!

Vuk ljut na Milicu!

Vuk i Milica se druže tri godine… I to se baš intenzivno druže, pa mnogi sumnjaju da među njima postoje i varnice. Međutim, Vuk se sada naljutio na Milicu jer je na Instagram okačila njihove privatne fotografije sa zimovanja. Ne krije on ništa, ali ne voli da javnost zna gde se kreće jer ga onda zivkaju i novinari, a sve to ga baš smara. Verovao je da će Milica njihove fotke sačuvati kao uspomenu i da ih neće brže-bolje podeliti s fanovima i publikom – objašnjava izvor STARA i dodaje:


Mica je slike objavila odmah, dok su još bili u Drvengradu i Vuk tada nije reagovao. Međutim, kada su se vratili u Beograd, počeli su da ga zovu svi živi i da mu čestitaju vezu sa Milicom. Pošto mu je dozlogrdilo da objašnjava, neko vreme se nikome nije ni javljao osim porodici, a Milici je skrenuo pažnju da ga više ne dovodi u takve situacije. Rekao joj je da zna da ona nije imala lošu nameru, ali da on ne voli pritisak javnosti i da ne voli da se pravda ljudima. Daleko od toga da njemu ne imponuje što ga povezuju sa devojkom kao što je Milica, ali mu je ipak bitno da privatnost drži podalje od medija. Milica mu je potom rekla da će obrisati slike, ali joj je on naglasio da sada nema potrebe za tim i da bi napravila samo još goru pometnju. Nisu se svađali, daleko od toga, Mica je razumela Vuka, pa mu se i izvinila – kaže nam izvor blizak pevačici i glumcu.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR