Scandal

10 Maja, 2021 15:48

Vuk Mob ISPLJUVAO Taru i Ša! Evo šta im je PORUČIO!

Vuk Mob je u emisiji „Pitam za druga” prokomentarisao odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Vuk Mob isprozivao Ša!

Nekadašnji učesnik Zadruge žestoko je osudio postupak Nenada Aleksića kojeg je nazvao i „smećem“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Tara nije cvećka. Meni je nje neko žao, ona ima 20 godina, svi smo mi tada pravili gluposti, samo što nismo bili na nacionalnoj televiziji da to snima. S druge strane, čoveku od 40 godina ne mogu da ne uzmem za zlo koji je pokušao da od mene i Paule napravi nešto kako bi prikrio svoju vezu sa Tarom – rekao je Vuk u emisiji „Pitam za druga” i dotakao se poruke koju je jednom prilikom poslao Simovoj dok je bila u rijalitiju:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Direktno sam rekao Tari na žurci ‘spasi se’. Nenadu sam zamerio to što je udario na pare mog deteta. To je jako ružno, on je opterećen parama. On preti ženi sa kojom je proveo sedam godina tužbom i advokatima ako bude dirala pare sa računa, a ona ima puno pravo, jer je on taj novac stekao u braku – rekao je Vuk i otkrio kakvo mišljenje ima o Nenadovoj supruzi Ivani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

Upoznao sam Ivanu jednom prilikom, ona je top devojka, nije materijalista, ima svoj salon, pošteno radi i zarađuje za sebe i svoje radnike. Ša je smeće. Ja da sam prevario ženu posle toliko godina, rekao bih joj da uzme sve. Lik je klasično smeće – zaključio je reper.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ