Svet

10 Januara, 2021 18:00

Vuk Mob OTVORENO o svemu nakon IZLASKA iz Zadruge!

Reper i rijaliti učesnik Vuk Mob pre nekoliko dana napustio je rijaliti „Zadrugu” kako bi bio tu kada se njegova verenica Olivera Konatar  porodi. Njih dvoje očekuju ćerku.

Otvreno o svmu nakon izlaska iz Zadruge

Vuk je bio otvoren o svemu šta se dešavalo u rijalitiju, kao i o čemu je razmišljao.  On je prvo otkrio da ga je verenica sačekala, jer ga je to pomalo plašilo dok je bio u „Zadruzi”.

Naravno da me je ljubav sačekala, ništa drugo nisam ni očekivao. I dalje sam umoran, dolazim sebi, 120 dana je uticalo na mene, smršao sam, možda počnem i da treniram. Prioritet mi je san, energija i muzika – rekao je Vuk prenosi Kurir.rs, a potom otkrio kako njegovi najbliži reaguju na njegovo učešće:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

Ne znam šta da mislim, jedan dan sam uplašen, drugi nisam, treći dan mislim da se ništa neće promeniti. Nikad nisam bio otac, za sad nemam osećaj da ću biti otac. Pričam sa stomakom. Odgovara mi konstantno, posvađamo se, pomirimo se, ljubim ga. Imamo komunikaciju, uveče je aktivna beba. I dalje Olja i ja vodimo rat oko imena, ja hoću Lora, ona hoće Kasija, mislim da će biti glasanje, na ravne časti. – rekao je reper, piše Kurir.rs.

Vuk je priznao da je tokom učešća u Beloj kući pomalo hvatala i paranoja.

Roditelji kažu da sam prvih mesec i po dana bio katastrofa, a posle sam bio super. Ja se tako ponašam i kući, pričam sam sa sobom, trčim oko kuće, stvarno sam bio to ja. Ja sam sa svima bio okej, nisam konfliktna osoba. Imao sam paranoje da me je Olja ostavila, da mi je neko umro, imaš tu paranoju jer nemaš povratnu informaciju – istakao je Vuk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

Šta te je pitala Olja kada si izašao? – pitao ga je voditelj u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

Rekla je da zna koja devojka je bila zaljubljena u mene. Neću da kažem ime i da dižem prašinu, neću da vodim rat. Bilo je simpatija za koje sam ja znao – rekao je Vuk.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ