Stil Tamare Vučić
Svet

January 14, 2023 17:30

By

Vukan je isti tata: Najmlađi predsednikov sin oduševio javnost, on je pravi med FOTO

Vukan Vučić konačno u javnosti

Dok su Danilo i Milica Vučić neretko tema medija i o njima javnost Srbije dosta toga zna, to se ne može reći i za predsednikovog najmlađeg sina, Vukana. Veseli petogodišnjak miljenik je čitave porodice, a ponosni roditelji ne žele da ga izlažu pritisku javnosti te do sada nismo mogli  da vidimo Vukanovu fotografiju.

Pročitajte: Svi komentarišu stajling prve dame – Tamara Vučić naročito je oduševila ljubitelje elegancije, da li je i vas fascinirala FOTO

Vukan Vučić

Foto: Ata images

Tamara i Aleksandar Vučić u braku su već 10 godina u kojem su dobili sina koji je centar njihovog sveta. Pre trudnoće sa Vukanom, prva dama Srbije izgubila je bebu devojčicu ali to ih nije pokolebalo u želji za potomstvom pa je ubrzo nakon nemilog događaja ostala ponovo trudna i u junu 2017. godine na svet je stigao Vukan Vučić, samo dva meseca nakon prve inauguracije njegovog oca Aleksandra.

Predsednikova supruga mu je velika podrška na svim bitnim državnim i svetskim događajima, ali se Vukan nikada ne pojavljuje sa roditeljima u javnosti. Međutim, ovog Božića Tamara je napravila mali izuzetak. Čestitala je praznik, uz fotografiju tradicionalnog badnjaka i voća kojima je ukrasila dom, a na slici se vidi i dečja ruka. Nije bilo teško pretpostaviti kome pripada. Pogađate, u pitanju je Vukan Vučić.

Pročitajte: Tamara Vučić otkrila tajnu savršene linije – Evo kako se hrani prva dama

Vukan Vučić

Foto: LinkedIn

– Mir Božiji, Hristos se rodi! Moja želja je da nijedno dete više nikada ne bude meta samo zato što potuje svoju veru i svoje poreklo. Stefanu i Milošu želim lak i brz oporavak, a njihovim porodicama manje brige, a više radosti u budućnosti – poručila je gospođa Vučić, obraćajujući se dečacima koji su nedavno ranjeni na Kosovu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images