Scandal

2 Aprila, 2021 15:10

ZA NJIH NEMA ZIME! Viki i Taške pokrenuli novi BIZNIS!

Nedostatak posla usled pandemije korona virusa ozbiljno je uticao na estradne umetnike. I dok neki od pevačaca strpljivo čekaju da se čitava situacija smiri, drugi su odlučili da uzmu stvari u svoje ruke i na kratko promene profesiju. Tako su, prema pisanju domaćih medija, Viki Miljković i Dragan Tašković Taške otpočeli unosan biznis.

Za njih nema zime!

Naime, oni su navodno otvorili agenciju za nekretnine, a uložili su novac koji su od nastupa štedeli tokom godina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Viki i Taške su i sami vlasnici nekoliko luksuznih nekretnina u prestonici, pre svega u naselju Beograd na vodi. U jednoj od njih žive sa svojim sinom, dok druge dve rentiraju za basnoslovnu cifru – ispričao je za Alo dobro obavešteni izvor i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Kada je izdao stanove čiji su on i Violeta vlasnici, Tašketu je palo na pamet da bi mogli da otvore firmu koja bi se bavila tim unosnim biznisom i za sada im odlično ide. Opredelili su se isključivo za velike i luksuzno opremljene stanove koji se nalaze u srpskoj prestonici. U pitanju su zaista luksuzni objekti, a ciljna grupa im nisu studenti ili radnička klasa, već ambasadori, sportisti, estrada i svi oni koji uživaju u komforu i luksuznom stilu života, a koji to zadovoljstvo mogu da plate– ispričao je izvor za pomenuti medij.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ