dragana mirkovic
Scandal

19 Oktobra, 2021 11:11

Za ove dve pevačice Dragana Mirković ne postoji! Ovo neće da joj oproste!

Tina Ivanović priznala da ne razgovara sa Draganom Mirković i još je optužila da su je ona i Toni “pokrali”.

Za njih Dragana Mirković ne postoji!

Što se tiče mog odnosa sa Draganom Mirković, odmah da podvučem da se nas dve nismo posvađale. Nešto drugo je u pitanju i mnogo me je razočarala. U vreme kad sam bila izbačena iz „Granda“ Dragana mi je pružila podršku jer sam, između ostalog, i zbog emitovanja reklame na njenoj televiziji pretrpela sankcije od Saše Popovića iako su se i ostali „Grandovi“ pevači reklamirali na njenoj televiziji DM sat. Problem je u tome što sam ja izvukla najdeblji kraj, sve se slomilo na meni. Da se razumemo odmah, ništa ja za džabe nisam dobila od Dragane, pošteno sam plaćala reklamu s onom listom datuma za gostovanje koja je išla za satelit… Uplatila sam reklamu sa listom datuma za tadašnju američku turneju, koja nije išla kako smo se dogovorili. Moji saradnici i ja smo platili sve, a u jednom momentu su mi samo javili da moja reklama na televiziji uopšte ne ide kao što smo se dogovorili. – ispričala je pevačica Tina Ivanović.

Tina Ivanovic

Zato sam se pobunila jer, ako smo se nešto dogovorili i ako sam platila, očekujem da budem ispoštovana. Otkako su me pokrali Dragana i Toni, nijedan moj spot nije prikazan na njihovoj televiziji. Moram da kažem da od Dragane to nismo zaslužili ni moj suprug Zvezdan ni ja jer je ona, kao i Brena, uzela dosta para iz Zvezdanove diskoteke „Sveti Stefan“ u Frankfurtu. Kad se sve skloni na stranu, vidite da je ne idem okolo i ne pričam ružne stvari o Dragani. I dalje je poštujem i cenim kao pevačicu – rekla je Ivanovićka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Osim Tine sa Draganom ne razgovara ni Seka Aleksić koja ju je svojevremeno na konstataciju novinara da je nervira jedna koleginica koja glumi finoću indiriktno isprozivala:

Ova koleginica je baš providna glumica. Ne bi nikome da se zamera, svi su super, a ogovara sve redom. To ne volim.

Inače, Seka je zabranila da DM sat tv emituje njene spotove.

Tačno, moj advokat je to učinio. Neću skinuti zabranu, nemam razloga. Stojim iza onog što sam rekla, uvek u životu. Toj televiziji sve najbolje, ali meni je super i ovako. – ispričala je Seka svojevremeno za SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ