svet

March 6, 2015 14:52

By

Za tren pronađite smeštaj na putovanju pomoću Booking Now aplikacije (video)

booking aplikacija-1
Bilo da je u pitanju spontano putovanje, poslovni sastanak dogovoren u poslednjem trenutku ili nešto treće što traži brzu i što jednostavniju pretragu za smeštajem, aplikacija Booking Now stiže kao spas. Ta mobilna aplikacija dostupna je i u Srbiji, a njeno korišćenje je zaista prelako.

U pitanju je aplikacija koja vam pomaže da pretražite više od 600.000 turističkih objekata širom sveta, uz prilično jasne i jednostavne parametre za korisnika. Posle registracije, u kojoj upisujete imejl i lozinku, korisnik može da krene u pustolovinu pretraživanja smeštaja.

Booking.com se ne šali kada navodi da je savršeno odredište na svega nekoliko dodira ekrana udaljeno od korisnika. Ipak, aplikacija pri pretraživanju u obzir uzima i mnogo više od lokacije – recenzije, budžet, broj gostiju i zahteve korisnika.

booking aplikacija 2
Prema njihovim podacima, skoro polovina rezervacija tokom 48 sati napravljena je širom sveta putem mobilnih telefona, pa je lako zaključiti da će ovakvo rešenje igrati još značajniju ulogu za korisnike iOS uređaja.

Aplikaciju Booking Now možete da preuzmete preko booking.com (stranica će poslati SMS s linkom za preuzimanje) ili pravo na stranici Apple App Store.

Aplikacija izgleda ovako:

http://youtu.be/cUW2VKwhtic

IZVOR: Booking.com

FOTO: printscreen