Svet

15 Januara, 2021 12:30

Zadrugari ISPROZIVALI Maju Marinković zbog AKCIJE sa Čorbom!

Sinoć je u rijalitiju „Zadruga” bilo veoma vrelo jer su učesnici tokom emisije „Glednaje snimaka” imali priliku da vide kompilaciju snimaka Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe u akciji.

Isprozivali Maju Marinković

Zadrugari nisu štedeli reči dok su komentarisali, a najviše su negativnih opaski uputila na račun Maje. U prozivci su učetvovali Marija Kulić, Bora i Vladimir Tomović. Dok su se snimici prikazivali Janjušu je bilo veoma neprijatno.

Samo ću da kažem: „Jao, majko moja” – prokomentarisao je kratko Janjuš.

Jeste ekstremniji s*ks, nisam mrtvo puvalo. Ovde se diže fama oko toga. Sa svojim telom mogu da radim šta hoću. Imala sam deset puta veći blam kad sam ušla u vezu sa oženjenim čovekom, a ne sad s*ks sa svojim dečkom – rekla je Maja, piše Pink.rs.

Ona ovo namerno radi, zna da će biti pušteni snimci, da bi Janjuš video – poručila je Marija Kulić.

Ovo je limunada – rekla je Maja.

Nacijo, sprdao sam se da smo Maja i ja familijaodrekao se Bora Maje.

Ja u ovome ne vidim ništa loše – dodala je Marinkovićeva.

Maja vrti u krug rečenicu: „Sigurno je moj tata najsrećniji i ponosan”. On tek sad ne može da izađe na ulicu. Posle pet dana odnosa sa Janjušem si snimila par ozbiljnih klipova. Sigurno je pojačao terapiju. U poslednja četiri dana je izgubila tri nedeljna honorara, a osmeh joj na licu, jer zna da će i večeras da ima s*ks. To joj je preče nego novac. Gledaj na šta ovo liči, jednom se pokrij ušima – istakao je Vladimir Tomović.

Ti i ja se znamo odlično, nemoj meni tu priču – uzvratila je Maja.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ