Star

2 Decembra, 2020 22:00

ZANEMELA OD BOLA! „Milica Pavlović je U DEPRESIJI od kada joj je deka PREMINUO!”

Na dan kada je snimila poslednju scenu za seriju „Pevačica”, Milica Pavlović saznala je da joj je deka Vladimir loše i da je u bolnici.

Ne može da prihvati da ga više nema!

Naime, poznato je da su Milicu odgajili baka i deka i da su joj oni važniji i od roditelja, pa je prilično uznemirena i uplašena brzo otišla u Leskovac da vidi šta se dešava, ali nije mogla ništa da učini. Nažalost, deka je preminuo prošlog utorka, a sahrana je održana dva dana kasnije u užem krugu zbog koronavirusa.

Kako STAR saznaje, Milica je gubitak baš teško podnela. Od kada je njen deka sahranjen, samo sedi kod kuće, gleda zajedničke fotografije s njim i plače.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica je baš bila vezana za dedu, kao i za baku. Svesna je ona da su oni stariji ljudi i da joj je deka bio loše, ali nije nikad prihvatila da će ga izgubiti. On je njoj bio najveći oslonac u životu. Čini mi se da pada u depresiju zbog gubitka. Trudi se doduše da ostane jaka i da uteši baku u ovim teškim trenucima, ali kad ostane sama, samo plače, gleda slike, mnogo joj je teško. Mnogo je utučena – priča izvor za STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Nije joj lako, ali mora da se digne što pre, jer je sada više nego ikad potrebna baki. Za sada s njom ostaje u Donjem Bunibrodu gde je i odrasla, ali postoji mogućnost da je ubedi da se preseli kod nje u Beograd. Za sada još ne znaju šta će, jer Milica mora da se izvuče iz depresije u koju je upala. Njeni prijatelji su rekli da treba da se isplače i izbaci iz sebe i stres i bol kako bi mogla da nastavi dalje. Deda Vladimir će zauvek biti u njenom srcu, ali baš zbog njega ne sme da klone. U znak sećanja na njega mora da nastavi sa poslom i uspesima jer bi on to jedino i voleo. Žao joj je što nije dočekao da pogleda i seriju koju je snimala, ali šta da se radi – priča naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali čim su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim. Sa druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan tandem – rekla je pevačica nedavno i ne sluteći da će je deka napustiti, a pošto se suočila sa tužnim vestima, posvetila mu je post na Instagramu:

Kada sve ovo prođe, jedino će biti važno kakvi smo bili jedni prema drugima – napisala je pevačica.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR