svet

November 13, 2013 17:45

By

Zaprepastio se! Miloš Bojanić tuži Ivana Ivanovića, jer ga je voditelj uporedio sa govedom

milos-bojanic-farma

Advokat pevača Miloša Bojanića sastavlja tužbu, koja će u narednih nekoliko dana biti dostavljena tužilaštvu, a sam pevač je ogorčen zbog uvreda koje je na njgov račun izneo poznati voditelj Ivan Ivanović u svojoj emisiji.

“Zaprepašten sam ponašanjem Ivana Ivanovića zbog toga što me u njegovoj emisiji upoređuje sa životinjama. Tužim i njega i njegovu televiziju zbog emitovanja raznih neprimerenih komentara. Pitaću ga na sudu kako bi se osećao kada bi moj sin učinio tako nešto njegovom ocu. Naravno, moja deca nisu tako vaspitana i nikada ne bi tako nešto učinila. Ovo nije prvi put, ali sada je preterao. Ja tog Ivanovića nikada ni na ulici nisam sreo, iskreno, ne bih ni voleo. Nije mu ovo trebalo, to je drsko i bezobrazno ponašanje. On mora da zna da sam ja nečiji sin i otac”, izjavio je Miloš Bojanić za dnevni list „Alo!”

Inače, u petak je u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem” gost bio Dragan Gagi Jovanović, a voditelj Ivan Ivanović je inspirisan genetski modifikovanom hranom spremio prilog o tome kako bi izgledalo da uzmu gen od jedne poznate ličnosti i ubace ga u hranu.

“Kada je genetski modifikovana hrana u pitanju, moj tim se malo pozabavio time i razmišljali smo. Oni sad tu ukrštaju, recimo, ribu i paradajz, pa riba bude naduvena i puna. Mi smo razmišljali kad bismo nekim javnim ličnostima u Srbiji uzeli neki gen i ubacili ga u neku hranu, šta bismo dobili”, najavio je Ivanović prilog, a zatim i opisao Miloša Bojanića.

“Miloš Bojanić, govedina, kao što je i dosad bila”, objasnio je Ivanović, a pored Bojanića u prilogu su se našli i Jovan Krkobabić, Čeda Jovanović, Nataša Bekvalac i Mlađan Dinkić.

Izvor: Puls