Scandal

12 Septembra, 2020 12:00

Aleksandra Mladenović BESNA na JK! Otkrivamo ZAŠTO!

Kada je nedavno jedan plastični hirurg video grudi Aleksandre Mladenović, odmah nas je pozvao s ciljem da apeluje na mladu pevačicu!

Moraće na remont silikona!

Naime, ona je gostovala u jednoj emisiji i na sebi je imala haljinu s dubokim dekolteom, pa se, kako je hirurg naveo, jasno videlo da joj je jedna dojka kriva, te da bi po njegovom mišljenju Aleksandra hitno morala da ode na remont grudi!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

💙

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана

– Ja jasno golim okom mogu da vidim da se jedna dojka mlade gospođice krivi, tačnije, došlo je do blage deformacije, ali to se dešava – započinje hirurg i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана


– Kod pojedinih žena telo odmah primi silikon, kod nekih ne i to nije ništa opasno. Samo se odradi remont i posle sve bude u najboljem redu! Ja Aleksandri svakako savetujem da uradi malo kvalitetnije grudi! Ovako može da dođe do težeg deformiteta, pa će morati češće na operacije, a ne mora ako odmah sada preduzme mere završava hirurg.

Ali ni to nije sve, Mladenovićka ima još jedan problem

JK je žestoko uvredila!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

Aleksandra Mladenović nikad nije govorila ništa protiv Karleuše javno, ali nije je ni hvalila! Međutim, kap koja je prelila čašu bio je momenat kad je JK jednoj takmičarki Zvezda Granda rekla da je podseća na Mladenovićevu i da je kao mrtvo puvalo, te da je samo radna pevačica! Sa druge strane, Aleks je rekla da to neće da komentariše, ali sigurno joj se ne bi javila ako bi se srele!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!