Star

7 Decembra, 2020 13:36

ZARATILI ZBOG JK? Kristijan Golubović otkrio detalje SUKOBA sa Duškom Tošićem!

U toku jučerašnjeg dana, Kristijan Golubović ispričao je svoje navodno iskustvo sa pevačicom Jelenom Karleušom i njenim suprugom Duškom Tošićem.

Nastao je haos nakon skandalozne izjave?!

Naime, Kristijan zadrugarima pričao o intervjuu koji je osvanuo u jednom časopisu s naslovom „Skakao sam po Karleušinim si*ama, kao po strunjačama“ i istakao da on nije izjavio ništa tome slično, ali da ga je Tošić navodno kontaktirao i pretio zbog te navodne izjave.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

Ja to nisam izjavio, zvao sam tu novinarku da je pitam što je tako napisala i rekla je – ‘tako mi palo na pamet’. E, sad, novinari imaju pravo da pišu, ali mene jedan dan zove neko iz Nemačke, vidim pozivni broj i kaže:’ Je l’ to Kristijan? Jeste, a ko je to? Duško – započeo je Kristijan i nastavio:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ja se razmišljam koji Duško, Duško Duguško, kad on nastavi: ‘Ti si rekao za moju ženu da si joj skakao po si*ama’, i ja tu pobesnim. Kako to razgovaraš sa mnom? Da sam to uradio, ja ne bih išao u novine i rekao to. Devojka je došla u salu da me intervjuiše pred meč, o tome smo pričali, a ne o tome s kim sam bio, šta sam radio’. Pita mene Duško – ‘pa što je novinarka to napisala’ – rekao sam mu da ide da pita nju – priča Golubović.

On je na kraju dodao i da mu je Tošić navodno rekao da demantuje priču „da ne bi bilo problema“, na šta mu Kristijan odgovorio:

Kakvih problema da bude?! Ja to nisam izjavio, je l’ ti jasno! 

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ