Noćna mora Saše Popovića
Svet

21 фебруара, 2023 13:00

Pored teških optužbi, raskrinkana veza i s ovom pevačicom: Saša Popović napušta Grand

Zavidna karijera Saše Popovića omogućila mu je lagodan život 

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ godinama unzad okuplja brojne pevače iz Srbije i regiona, a Saša Popović od mnogih je napravio velike zvezde. Sašina karijera bila je uspona i padova, a bilo je trenutaka kada su osporavali njegov rad, međutim, jasno je da je njegovo životno delo oslikano u „Grand“ produkciji.

Pročitajte: Još malo života mu je ostalo, Saša Popović otkrio jezive detalje

Saša Popović posle operacije

ata images

On je sada progovorio kada će otići u penziju i povući se sa malih ekrana.

– Ja sam finansijski toliko obezbeđen da više ovo ne moram da radim, čak se bavim i drugim poslom. Biti penzioner i ništa ne raditi je danas najgora stvar. Čovek tada brzo ostari i propadne. Ja volim ovo da radim i osećam se kao pre 23 godine kada sam napravio Grand ili kao pre 33 godine kada smo napravili 90. godine ili kao 82. godine kada smo snimili „Čačak, Čačak“ – rekao je Popović.

– Mogu da odem sada i da se ne vraćam. U penziji sam, mogu da odmaram. Ali ja volim Grand, ja sam ga napravio. Toliko sam izneo pevača i održao karijera. Nije Saša Popović samo napravio nove Zvezde Granda. Ja nisam napravio karijeru Šabanu Šauliću, Snežani Đurišić ili Ani Bekuti. Ali smo tu bili da im održimo karijeru i popularnost. Mada svi znamo koga su sve Zvezde Granda iznedrile – rekao je Popović i nastavio:

Pročitajte: Poznati menadžer potvrdio da u Zvezdama Granda traže novac za prolazak – Ovaj član žirija je zbog toga i otišao

Foto: Ata Images

– Nema više Tozovca, Marinka Rokvića, Šabana, Džeja, Sinana, Bore Drljače, Merime, itd. Ko bi njih nasledio da nema Zvezde Granda, a svi znamo ko je Tanja Savić, Milan Stanković, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Andreana Čekić, Aleksandra Mladenović. Sve je to izašlo iz ovih Zvezda Granda.

– Ne možete preko noći da napraviti zvezdu koja će ući u Arenu i napuniti je. Ali evo sada imamo ove godine Milicu Pavlović i Aleksandru Prijović koje su zakazale Arenu. Takođe, i da Darko Lazić zakaže Arenu, napunio bi je. Aca Lukas ili Šaban Šaulić su napunili Arenu posle 40 godina svoje karijere – rekao je Popović.

Karijera Saše Popovića iznedrila je i mnoga lepa prijateljstva i relacije a jedno od njih je i dugododišnje poznanstvo i sa Jelenom

Iako je veza Jelene Karleuše i Saše Popovića oduvek bila jaka i poslovna, u toku poslovanja njih dvoje su ipak naišli na nesuglasice. Jelena Karleuša odgovorila je Saši koji je izjavio za Kurir da je 300 posto više plaćena nego pre angažmana u Zvezdama Granda.

Pročitajte: Najgori mogući scenario – Karleuša otkrila šta će se desiti za Zvezdama Granda

Karleuša isprozivala Zvezde Granda i Sašu Popovića

Ata images

Jelena je otkrila u svom javnom obraćanju na Instagramu da uopšte nije bila plaćena u „Zvezdama Granda“. Ona je istakla da je imala odličan odnos s Popovićem i ovoga puta nije želela da ga uvredi, ali je iznela i svoju stranu priče o angažmanu u „Zvezdama Granda“ koji je trajao godinama.

– Obožavam Saleta. Nažalost, sve ovo što je izgovorio je istina, tačno je da sam čitavu svoju karijeru zabranjena što je surova i tužna istina mog života i karijere, velika nepravda i kršenje ljudskih prava, zar ne? Tačno je i da mi je honorar za koncerte porastao za 300 posto, tačnije tri puta je veći. Sada sam najplaćenija, jupi ju! Tačno je da mi je pružio ruku kada niko nije hteo, ali sam ja zato šest godina radila bez dinara jer sam čestit i dobar čovek koji zna da ceni. Odužila sam se. Smatram da jesam, da su „Zvezde Granda“ uz mene imale najveći pik i procvat. Isto tako, tačno je da od kada mene tamo nema da „Zvezde Granda“ više niko ne gleda. To svi znaju. Otišla sam jer posle šest godina nisu hteli adekvatno da me plate. Ne Saša, već produkcija. Smatram da je bilo mnogo bolje da su me platili. I za kraj, dragi moj Sale, ako su „Zvezde Granda“ tako čarobne, zašto nikom drugom nije skakao honorar samo meni? Odgovor je jednostavan, zato što sam se ja za to i borila. Ponoviću „Zvezde Granda“ bez mene i ne postoje. Niko o vama ne piše, sem kada me ti pominješ u medijima ili kada neki kandidat peva moju pesmu. Tako da ti savetujem da se uvede poseban deo o takmičenju „JK blok“ gde će pevati samo moje pesme – napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu.

Pročitajte: Strašne optužbe na račun Snežane Đurišić – Takmičar Zvezda Granda opisao kako je pevačica od njegove majke tražila novac

Podsetimo, Saša Popović je gostujući u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji izjavio da je cena Jeleninog nastupa drastično skočila zahvaljujući popularnom takmičenju.

– Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila ZG, toliko je i ZG značio za nju. Ako vam kažem da je ona svoj honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300 – Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine. Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi se što sam je dao šansu da se iskaže kroz ovo takmičenje. Jelena Karleuša je svake subote 6 godina mogla da priča i pričala je o pevačima, estradi, istoriji, politici, društvenim temema. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj – kazao je Saša.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Bliv / Kurir

FOTO: Rajko Ristić