Haris Džinović
Svet

25 Januara, 2022 08:00

Zavirite u raskošnu vilu Harisa Džinovića! O sadržajima koje nudi ovaj dom mnogima će se zavrteti u glavi!

Uz njegove pesme se i veselimo i tugujemo ali kakve god da su okolnosti jedno se nikada ne menja, a to je da nas njegov glas nikada ne ostavlja ravnodušnim!

Haris Džinović

ATA/IMAGES

Pevač Haris Džinović nedavno se sa porodicom uselio u svoju vili na Senjaku koju je gradio od 2017. godine. U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je i pevač pričao javno.

– Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”. To su sasvim normalne promene tokom gradnje, ne razumem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih – ispričao je Haris jednom prilikom.

O sadržajima koje nudi ovaj dom mnogima će se zavrteti u glavi!

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten kako saznajemo i vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

RAJKO RISTIĆ

Haris navodno nije želio da propusti priliku, kada je već gradio vilu po svojoj želji, da nema svoj studio poput mnogih muzičara. Kao veliki poznavalac nota i vrstan muzičar, to je bio početni uslov kada se pravio projekat kuće.

– Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najverovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije – rekao je izvor za “Blic” svojevremeno.

ATA/IMAGES

Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, biće samo deo onoga što će činiti ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar– rekao je svojevremeno izvor za “Blic”.

Pročitajte: Haris Džinović snima rijaliti!

Pošto je godinama živeo u Francuskoj, Haris je, prema pisanju medija, došao na ideju da neke komade za dom pronađe u Parizu, mestu gde je pre mnogo godina držao svoj restoran.

BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte: Sloba Radanović staje na ludi kamen?! Evo gde će živeti sa verenicom!

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/BOJAN VUKOVIĆ/ATA/IMAGES