dečko snežane đurišić
Scandal

22 Novembra, 2021 22:00

Zbog lepe VODITELJKE dečko Snežane Đurišić uradio OVO! Svi su ŠOKIRANI!

Dečko Snežane Đurišić je prilikom gostovanja u emisiji „Praktična žena” na nagovor voditeljke Nataše Pavlović izvršio ginekološki pregled pred kamerama.

Dečko Snežane Đurišić šokirao sve!

Naime, Snežin dečko, doktor Vanja Milošević bio je pozvan u emisiju kako bi govorio na temu zdravlja, a u jednom trenutku voditeljka je upitala i da li je neka od žena iz publike voljna da je ginekolog na licu mesta pregleda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

Mislio sam da ćemo to obaviti posle emisije, ili da će te žene doći kod mene na kliniku, ali Nataša je imala već spreman paravan, kolposkop, kompjutere, materijal, sve potrebno za pregled – prisetio se Vanja u emisiji ”Zvezde Granda Specijal” i dodao:

Uradio sam pregled i papa test kao što se inače i radi a zatim odneo pločice kod mene na kliniku i dao patlozima. Došla je doktorka, vrhunski patolog i pitala me gde sam radio taj pregled. Pošto sam imao kontakt sa tom ženom, ja sam je i pozvao, i danas evo imam njenu saglasnost da pričam o tome, jer je moj pacijent. Uradili smo i biopsiju, zatim i operaciju. Sada je živa i zdrava, ali da nije bilo tog pregleda, možda bi bilo kasno – ispričao je dečko Snežane Đurišić.

FOTO: RAJKO RISTIĆ