željko samardžić pati
Scandal

December 23, 2021 16:14

By

Nećete ga prepoznati! Zbog nove pesme Željko Samardžić promenio lični opis!

Pevač Željko Samardžić izbacio je novu pesmu, koja je upravo doživela svoju jutjub premijeru. Reč je o pravoj zimskoj baladi pod nazivom “Oprosti ako tražim previše”.

Željko Samardžić promenio lični opis!

Ipak, ono še će publiku najviše šokirati je to da je Željko Samardžić promenio lični opis, zbog nove numere. Više ne izgleda kao Deda Mraz, a nema ni njegovog zaštitnog znaka, brade i brkova.

Dragi moji, uživajte od danas u mojoj novoj pesmi “Oprosti ako tražim previše”. Reč je o “zimskoj baladi” koja savršeno ide uz ove praznične dane. Miriše na kuvano vino, tamburaše, liciderska srca i naravno kao i u većini mojih pesama ljubav. Autori su Dragan Brajović Braja i Miroslav Stolica. Video smo snimali na Mokroj gori, zvanično najlepšem selu na svetu i to baš na dan kad je objavljena ta prestižna nagrada. Zahvaljujem se ovom prilikom momcima koji su se potrudili da ova divna pesma dobije isto tako lep spot a to su Dragan Todorović Zeko, Novak Knežić, Milić Jovanović i Slavko Garić. Hvala i našem Profi na ljubaznosti i korisnim savetima. – napisao je Željko Samardžić na svom fejsbuk profilu.

zeljko samardzic

PROMO

Obrijao sam bradu i brkove tako da više ne podsećam na Deda Mraza ali evo, uz ovu poklon pesmu, želim svima srećnu Novu godinu i sve dolazeće praznike, da im se ispune sve želje, planovi i da što pre pokažemo osmehe skrivene ispod ovih maski. Slušajte dobru muziku jer uz nju su srećni dani još veseliji a tužni manje bole i… “Oprosti ako trazim previše” – 

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ