Elena Kitic
Svet

16 Januara, 2022 13:30

Zbog svog oca Mileta, Elena Kitić ostala bez dečka!

Fran Pujas PREKRŠIO dogovor, pa ga Elena Kitić šutnula!

Fran Pujas ne zna da ga je devojka Elena Kitić ostavila i da ne želi više da čuje za njega, i to zbog toga što je javno priznao da se zabavlja sa ćerkom Mileta Kitića.

Elena Kitić ostala bez dečka!

Eleni je počelo da smeta Franovo ponašanje, a najviše to što priča o njihovoj vezi. Dogovor je bio da oboje ćute o tome, ali on to nije ispoštovao. Samo dva meseca pre ulaska u rijaliti, počeli su da se zabavljaju. Elena ga je podržala kad je odlučio da uđe u ‘Zadrugu’ jer je svesna da mu je novac neophodan, ali jako je nervira što sad svi ispiraju usta njenom porodicom. U sve su umešali i njenog oca Mileta, stalno mu viču da je Kitićev zet i teraju ga da komentariše njenu porodicu, što joj jako smeta. Marta i Mile se ne ljute, znaju oni da ljude zanimaju tajne iz njihove kuće, ali Elena to ne toleriše. Ona ni svoju karijeru nije gradila preko majke i oca, pa to ne dozvoljava ni dečku. – ispričao je za SVET izvor Eleni i dodao:

Mile Kitic

Ivan Vučićević

Nervira je i što zna da je Fran tamo ušao zbog novca, a sad mu je zbog fizičkog napada na Nikolu Grujića oduzet honorar. On se uopšte ne ponaša onako kako su se dogovorili. Mile Kitić se nikad nije mešao u njene veze, ali kada su krenuli da ga zovu novinari i pitaju za Frana, poludeo je. Eleni je poručio da se mane tog dečka jer mu se uopšte ne sviđa – zaključio je izvor blizak pevačici za SVET.

PROČITAJTE I… Mile Kitić u problemu: Zdravlje mu narušeno zbog umora i nastupa!