Sinovi Brene i Bobe Živojinovića
Svet

October 13, 2022 10:15

By

Boba Živojinović se suočio sa ozbiljnom bolešću: Sin mu je najveća podrška u svemu

Zdravlje Bobe Živojinovića ugroženo zbog prekomerne težine

Viktor Živojinović, sin Bobe Živojinovića i Lepe Brene, navodno je veoma zabrinut za zdravstveno stanje svog oca, nekadašnjeg legendarnog tenisera. Razlog za to je Bobina sve prekomernija telesna težina koja u skladu sa činjenicom da bivši teniser previše radi na širenju porodične imperije može da prouzrokuje opasne probleme za njegov organizam, piše magazin Svet.

Ata images

Viktor, koji je ranije i sam kuburio sa kilogramima, zato je veoma zabrinut za zdravlje Bobe Živojinovića.

– Viktor je genetiku povukao na oca, lako mu se lepe kilogrami, ali je zahvaljujući čvrstoj volji uspeo da se utegne i sada savršeno izgleda. Zdravo se hrani, alkohol u izlascima je sveo na minimum, a i redovno trenira. On često začikava tatu zbog velikog stomaka i govori mu da mora da smrša. Kaže mu da će sebi uništiti zdravlje, da mora da povede računa ukoliko želi da dugo živi, ali i da mora da misli na članove svoje porodice. Boba, s druge strane, ne haje preterano – navodi za Svet prijatelj porodice Živojinović i dodaje da sin Bobe Živojinovića takođe brine što Boba upozorenja ne shvata ozbiljno.

Ata images

– Kada se povede priča o dijeti, o tome šta doktori kažu za gojaznost, o riziku koji nosi salo oko struka, Boba se smeje a nekad se i iznervira pa im odbrusi ili promeni temu. Brena se besprekorno hrani, ali jelovnik ne može da prilagodi Bobi jer je on veliki gurman, a izuzetno dobar kuvar, pa očas posla spremi obrok koji mu se jede. Tu mu ni neki profesionalni kuvari nisu ravni. Čovek je virtuoz u kuhinji i svi njihovi prijatelji jedva čekaju da ih pozove na večeru. A koliko voli da sprema, toliko uživa i da jede – objašnjava porodični prijatelj.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES