Pravila porodice Gudelj svet portal svetsvet portal svet
Svet

December 3, 2023 15:45

By

Anastasija i Ceca se mole za Gudelja: Zbog fudbalera svi u strahu

Zdravlje Dragiše Gudelja ugroženo po drugi put

Fudbaler Kordobe Dragiša Gudelj kolabirao je u 28. minutu meča protiv Melilje. Nakon drame, oglasio se i klub fudbalera rečima da se Gudelj sada oseća dobro.

zdravlje Dragiše Gudelja

Instagram

Zdravlje Dragiše Gudelja ugroženo

U 28. minutu susreta između Melija i Kordobe, Gudelj se srušio na terenu, izazivajući zabrinutost među prisutnima. Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak koji prikazuje trenutak kada fudbaler gubi svest i pada na travu. On je ustao, ali je bio potpuno dezorijentisan, krenuo je na pogrešnu stranu, kada su njegovi saigrači signalizirali da nešto nije u redu.

Odmah nakon incidenta, fudbaler Dragiša Gudelj je prevezen u najbližu bolnicu gde je medicinski tim prati njegovo stanje. Navijači i sportska javnost prate razvoj situacije i izražavaju podršku srpskom fudbaleru u nadi da će se brzo oporaviti.

– “Dragi Gudelj je dobro. Prebačen je u bolnicu Melilja na detaljne pretrage nakon što je napustio stadion “Alvarez Klaro”. Čim budemo saznali više informacija, podelićemo ih sa javnosti” – saopštila je Kordoba.

Podsetimo, zdravlje Dragiše Gudelja po drugi put je ugroženo jer se ova nemila situacija dešava po drugi put. Fudbaler je izgubio svest i u martu na meču protiv Rasing Ferola kada je pretrpeo srčani zastoj nakon čega je operisan i ugrađen mu je automatski defibrilator, sa kojim je nastavio da igra prethodnih meseci.

Ispostavilo se da je tada imao sreće što mu se to dogodilo baš na utakmici, jer je tu bila medicinska ekipa koja je odmah reagovala, dok bi da je bio na nekom drugom mestu bilo upitno šta bi se dogodilo, jer u takvim situacijama pitanje života i smrti zavisi od brzine rekacije, koja treba da se dogodi u prvih nekoliko minuta.

Pročitajte Braća Gudelj u suzama zbog iznenadne smrti koja je sve potresla

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram