zdravlje dženana lončarevića
Svet

22 Jula, 2022 21:00

Ne treba da me sažaljevaju: Dženan progovorio o zdravstvenim problemima, pa otkrio kako se sada oseća (foto)

Zdravlje Dženana Lončarevića bilo je ozbiljno ugroženo

Nakon što je na društvenim mrezama objavljeno da je koncert Dženana Lončarevića u Travniku otkazan, zbog zdravstvenih problema pevača, podigla se velika prašina. Usledili su mnogobrojni komentari zabrinutih fanova koji su pevaču pozeleli brz oporavak.

Zdravlje Dženana Lončarevića zabrinulo fanove

Ekskluzivno za Svet Dženan je progovorio o svom zdravstvenom stanju:

– Iskreno ne treba mi ova vrsta medijske pažnje. Ljudi treba da se vesele uz moje pesme a ne da me sažaljevaju. Ja sam prosto bio primoran da slušam svoje telo koje bi kolabriralo da sam nastavio ovim tempom. Samo sam premoren, zaista nije ništa strašno. To je normalno u našem poslu i ne zelim da se oko mene iz tog razloga diže bespotrebna prašina. Odmoriću par dana i već 26 jula nastavljam sa svojim bendom dalje. Kao što sam već na početku rekao, ja sam tu da razveselim ljude a ne da širim patetiku – rekao je Dženan uz osmeh.

Pročitajte: Dženan Lončarević vodi DVOSTRUKI ŽIVOT – Kamere sve zabeležile

Nakon kratkog predaha Dženan će, osim činjenice da će se bolje osećati, svoju publiku moći da obraduje i novim hitom koji izlazi za par dana. Ovoga puta nije u pitanju balada i radi se o saradnji sa makedonskim producentom Lazarom Cvetkoskim.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IRENA KLEIN

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ