Bolest Gagija Jovanovića
Svet

December 15, 2022 21:00

By

Sve je počelo davno, niko nije obraćao pažnju: Gagi Jovanović se bori protiv teške bolesti

Zdravlje Gagija Jovanovića bilo je upitno

Dragan Jovanović je u prethodnom periodu morao da se povuče sa scene zbog ozbijnih zdravstvenih problema. Nedavno je priznao da mu nije bilo lako da prihvati činjenicu da boluje od bolesti koja se javlja između tridesete i pedesete godine života.

Pročitajte: Vesna Đogani loše: Ugroženo zdravlje poznate denserke, bolest je napredovala

Ljubav Gagija Jovanovića i Branke Pujić

Foto: Instagram

Sada je iskreno govorio o problemima sa kičmom i diskus hernijom.

– To je davno počelo. U životu sam napravio dve kuće i bukvalno – gurao sam kolica, mešao malter… Pritom volim sport, igrao sam tenis kao za zlatnu medalju. To je bolelo, igrao sam s tim bolom, a onda više nisam mogao da izdržim. Tenis je, mislim, najgori sport za tu vrstu povrede. Otišao sam na magnetnu rezonancu da vidim šta se dešava, kad sam se jednom jako ukočio. Ljudi su mi pokazali snimak: Vidite, vama je ovo iscurelo u kičmenom stubu, vi morate na operaciju – ispričao je Dragan Jovanović u emsiji “Zdravi sa dr Katarinom Bajec”.

Pročitajte: Zbog stravičnih bolova glumac Gagi Jovanović hitno hospitalizovan

Foto: ATA images

Svoj problem rešio je strogom disciplinom i istezanjem.

– A onda mi je jedan mladi doktor rekao da se njegova devojka oporavila i vratila taj diskus tako što je vežbala i išla na istezanja. Počeo sam da idem na istezanja, bio sam i u banjama, u Banji Koviljači i u Blatu. Zajedno sa vežbama je pomoglo. Posle šest meseci nisam prepoznao moj snimak. Pitao sam da li je moguće da sam ga vratio, kažu jeste – ispriča je Jovanović.

Morao je totalno da promeni način života.

Pročitajte: Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona – Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

Foto: ATA images

– Čovek mora da zna kako da se podiže iz kreveta, ako hoće nešto da podigne da mora da čučne… To je gomila pravila o kojima treba misliti, ali s obzirom na to kako to zna da boli i kako se osećaš, vrlo lako zapamtiš sve to. Samo da ne ležim u krevetu i da ne mogu da se pomaknem – kaže popularni glumac, koji sve više vremena provodi u prirodi van grada.

Zdravlje Gagija Jovanovića bilo je upitno – Prija mu život na selu

Zanimljivo je to da Dragan Jovanović već petnaest godina najveći deo slobodnog vremena provodi izvan Beograda, tačnije u jednom mestu u blizini Zlatibora. A uz to ima i stan na moru – zbog supruge, kako voli da kaže.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images