Zdravlje Marije Šerifović
Svet

January 23, 2023 18:15

By

Bolest je napredovala, Marija Šerifović se osušila: Slike svedoče o simptomima koje je zanemarivala FOTO

Zdravlje Marije Šerifović bilo je ugroženo zbog nezdravog života

Marija Šerifović poslednjih meseci osećala se veoma loše, nije mogla da ustane iz kreveta, bolele su je kosti i kako kaže, imala je utisak da joj je 54 godine, pa se prilično zabrinula za svoje zdravlje. Ovi simptomi bili su predznak za alarmantno stanje organizma što je ona svakako prekinula na vreme.

Pročitajte: Marija Šerifović izgovorila reči od kojih podilazi jeza – Svi se plaše njenog proročanstva

Foto: ATA images

– Ušla sam u crveno da nema dalje, ali sam shvatila da je krajnje vreme da promenim navike i stavim svoje telo u funkciju, a ne da me boli svaka koska kad ustajem iz kreveta, da ne budem konstantno umorna, bez energije i da ne jedem đubre – kaže Marija koja je promenila način ishrane i u jelovnik uvela palentu, salate, domaće paštete, povrće i ribu, a rezultat se već vidi. Osim što se oseća mnogo bolje, skinula je i višak kilograma i jako je zadovoljna, pa se ni ne oglašava iako je sa svih strana prozivaju da je ogovarala bivšeg druga Acu Lukasa.

Pročitajte: Dugo je niste videli – Marija Šerifović pustila kosu i obukla haljinu, majka Verica presrećna FOTO

Foto: ATA images

– Oni su ranije bili u super odnosima, viđali se, družili, a onda su se udaljili, svako je išao na svoju stranu, ali bez zle krvi. Onda se desilo ovo. Sumnjivo je da je jedan saradnik izvisio za neku poslovnu kombi- naciju sa Marijom koju je želeo i da je baš tada krenula priča da ona Lukasa ogovara. Bar Marija i Aca svima sve kažu u lice i nikad se nisu bavili tračevima. Ali dobro, neko im je smestio – kaže izvor Sveta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images