Zdravlje Mateje Matijevića
Svet

July 18, 2022 23:00

By

Bolest mu je promenila život! Mateja Matijević progovorio o zdravstvenom stanju: Problem je uzrokovao benigni tumor na mozgu

Zdravlje Mateje Matijevića ozbiljno je ugroženo

Bivši zadrugar Mateja Matijević progovorio je o zdravstvenom problemu sa kojim se godinama suočava. Kako sam ističe, prepisana mu je terapija koje mora doživotno da se pridržava.

Zdravlje Mateje Matijevića zabrinulo je fanove

– Ja sam u sedmoj godini života dobio prve naznake nečega čudnog. Prvo smo mislili da sam prehlađen jer sam non stop išao u toalet, međutim, onda sam na svakih 10 – 15 minuta počeo da pijem vodu, mokrio sam noću u krevet, ali tada sam već imao sedam godina, nisam bio mali da bi se to dešavalo. Otišao sam na Institut za majku i dete gde mi je ustanovlje problem koji je uzrokovao benigni tumor na mozgu na hipofizi koji blokira njen rad – počinje svoju priču Matija i dodaje:

Pročitajte: Mateja Matijević POTKAČIO Ša zbog SVAĐE sa Tarom!

zdravlje mateje matijevića

YOUTUBE PRINTSCREEN

– Ja sada kod sebe imam tu svoju terapiju koju sam koristio i u Zadruzi. Ja do kraja života na svakih osam sati moram da pijem po jednu hormonsku tabletu koja mi vraća organizam u normalno funkcionisanje. To su možda i neke stvari zbog kojih ja i nisam smeo da uđem u rijaliti jer ne smem da se nerviram, ne smem da imam stres jer je meni neki stres prouzrokovao taj problem. Ja se nikada nisam konsultovao sa svojim lekarom da li smem da uđem u rijaliti, tek sad tokom pete sezone kada sam izašao na kratko jer sam imao povišen pritisak rečeno mi je da ne smem da budem tamo jer moram da imam raznovrsnu ishranu – kaže Matijević i otkriva kako je njegova porodica reagovala kada je saznala da ima tumor na mozgu:

Pročitajte: ŠOK! Mateja Matijević TRAŽI devojku na TINDERU!

zdravlje mateje matijevića

YOUTUBE PRINTSCREEN

– Naravno da je ceo taj period svima teško pao, nije mi taj period mog detinjstva u lepom sećanju. Prvo nisu znali šta mi je, potom su mi radili razna neka ispitivanja dok nismo uspostavili redovnu terapiju koju pijem evo već 18 godina – zaključio je bivši zadrugar u emisiji Pretres.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ