Glumica Nataša Aksentijević
Svet

12 Januara, 2023 12:01

Srce Nataše Aksentijević nije izdržalo: Svi se mole za voditeljku

Zdravlje Nataše Aksentijević na trenutak je bilo upitno

Voditeljka Nataša Aksentijević, harizmatična dama koja uveseljava publika svaki dan putem Instagrama posustala je u jednom momentu. Predstava koju je odigrala prošla je uspešno ali je i sama Nata priznala da njeno srce nije izdržalo toliko uzbuđenje.

Pročitajte: Nataša Aksentijević – Priznala sam mužu da sam se zaljubila u drugog

nataša aksentijević

instagram/printscreen

Naime, šarmantna voditeljka svoje brojne obožavaoce putem društvenih mreža obavestila je da joj je pozlilo nakon predstave, te da je završila u Hitnoj:

– Koliko imaš godina? Tačno toliko da hAlter menjam za hOlter. Posle sinoćne predstave bile su ovacije, kao i svaki put, mada ovom prilikom nisam izdržala salve emocija. I srce se jako ubrzalo. Hvala svima iz Hitne pomoći, posebno Dragici. Ne sekirajte se, sve je ok i jedva čekam sledeće igranje „Kako i zašto ubiti muža“ – napisala je uz fotografiju na kojoj je je prikačena na EKG.

Pročitajte: Nataša Aksentijević šokirala je mnoge i podigla veliku prašinu u javnosti – Voditeljka otvorila dušu i priznala svoj VELIKI GREH

– Hvala predivnoj publici, ako moraju tahikardije neka budu zbog vas – napisala je simpatična voditeljka u svom maniru u želji da obavesti fanovi i prijatelje koji su brinuli i bili uz nju u ovom trenutku.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram