Zdravlje Nikole Rokvić
zabrinjavajuće

October 8, 2022 15:00

By

Bojanina trudnoća pala u drugi plan, zdravlje Nikole Rokvić je narušeno, svi su uz njega (foto)

Zdravlje Nikole Rokvić zabrinulo sve

Prethodnu godinu porodica Rokvić pamtiće u veoma lošem sećanju. Nakon kraće i teške bolesti, u novembru 2021. godine preminuo je legendarni pevač, Marinko Rokvić ostavivši za sobom suprugu Slavicu i sinove Nikolu i Marka. Marinkovi naslednici nisu dozvolili mami da potone nakon pevačeve smrti, pa su redovno sa njom, a Rokvićeva udovica najviše voli da provodi vreme sa najmlađim članovima njihove porodice, Despotom, Leonom i Simeonom.

Pročitajte: OTKRIVENO od čega je umro Marinko Rokvić! Porodica se oglasila!

Udovica Marinka Rokvića neutešna

Foto: Rajko Ristić

Nedavno je supruga Marka Rokvića, Sara podelila sa javnošću da uskoro postaju roditelji jedne devojčice, da bi samo nekoliko dana nakon njihovih lepih vesti, Bojana Barović i Nikola Rokvić podelili identične vesti. Oni će se po treći put ostvariti u roditeljskim ulogama, i kod njih u dom stiže devojčica.

Pročitajte: Trudna Bojana Barović suočena s velikim problemom – Shvatila sam da nema predaje

Sara Oster i Marko Rokvić

Foto: Instagram

Bojana Barović i Nikola Rokvić

Foto: Instagram

Iako je delovalo da su crni dani odavno iza porodice Rokvić, Nikola je objavio fotografiju na “Instagramu” koja je zabrinula sve njegove fanove. Naime, pevač na licu nosi masku za disanje, pa su se mnogi zapitali da li je zdravlje Nikole Rokvić narušeno. Međutim, on je ubrzo objasnio da je u pitanju redovni tretman u hiperbaričnoj komori.

Pročitajte: Okrenuo se crkvi i molitvi! Nikola Rokvić odlazi u monahe, žena Bojana mu je dala blagoslov

Zdravlje Nikole Rokvić

Foto: Instagram

S obzirom da Rokvić samo vodi računa o svom zdravstvenom stanju i redovno ide na tretmane koji mu pomažu da se oseća što bolje, jasno je da se četvoročlana porodica priprema za dolazak gospođice početkom naredne godine, koju svi željno iščekuju.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić