Istina o razvodu Saše Joksimovića
Svet

May 30, 2023 20:45

By

Ni njega nije zaobišla opaka dijagnoza: Saši Joksimoviću dijagnostikovana teška bolest

Zdravlje Saše Joksimovića nije na zavidnom nivou 

Saša Joksimović suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom koji je sve češći u današnje vreme, a odnosi se na bolove u želucu. Kako sam ističe, ovaj problem muči ga od najranijeg detinjstva, a nijedan lek mu više ne pomaže.

Porčitajte Sina Saše Joksimovića napali na Vračaru – Glumac otkrio šta su deca radila njegovom nasledniku

Zdravlje Saše Joksimovića

ATA images

Gostujući u emisiji „Rts Ordinacija” glumac je otkrio kakve simptome ima, ali i šta kažu lekari koji godinama prate njegovo stanje.

– Kod mene je situacija da sad u ovom trenutku imam bol u želudcu. Ujutru kada ustanem takođe me boli želudac. To je osećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo ali sada više ne – počinje priču Saša i nastavlja:

Pročitajte Svi su tu, samo njega nema – Saša Joksimović izostao sa Željkovog rođendana

Zdravlje Saše Joksimovića

Instagram

– Neretko dođem u situaciju da moram otići i na infuziju gde mi daju koktel raznih lekova kako bi mi umirio stomak. Kada mi dođe žuta minuta, a ona boga mi traje petnaestak dana.

Još od srednje škole sam muku mučio sa tim. Sedam, osam puta sam gutao sondu, kada su mu ustanovili heliko bakteriju, piše Glorija.

Pročitajte Nakon napisa o razvodu, oglasio se Joksimović i otkrio pravu istinu

Zdravlje Saše Joksimovića

Instagram

Glumac je objasnio o kako njegov želudac izgleda.

– Poslednji put sam bio, lekari su mi rekli da tako nešto još nisu videli, da moj želudac izgleda kao lubenica. Sva krv, sluz mi se spušta niz želudac i tada su mi ustanovili upalu donjeg dela jednjaka i gastritis – zaključio je.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: Instagram