Rođendan Miljaninog sina
Svet

March 3, 2023 22:00

By

Bolest je uzela maha, Siniša je gotov: Isplivali i detalji testamenta, ovoj ćerki ne ostavlja ni paru

Zdravlje Siniše Kulića diskutabilno je iz meseca u mesec

Siniša Kulić opet je u kritičnom stanju, pa je hitno hospitalizovan. On se nalazi u Kliničkom centru Niš, a žena je sve vreme uz njega. Stanje je toliko loše da je i Bebica pobegao kako bi tešio Mariju koja je van sebe od brige i straha.

Pročitajte: Siniša Kulić napravio dramu – Pobegao iz bolnice 

Rajko Ristić

– Siniša sve češće upada u krize i pitanje je koliko će lekari još moći da ga spasavaju jer u kući sa Sinišom nema uvek nekog od ukućana, pa da se odmah reaguje. Njegova bolest je takva da danas može da bude super, a već sutra da dođe do katastrofalnog pogoršanja. Njegov život je ozbiljno ugrožen i trebalo bi da stalno neko bude sa njim, za ne daj bože. Toga je Siniša i sam svestan. On je u tajnosti napisao testament i sve što je na njegovo ime ostavlja Mariji. Na Miljanu se ništa ne vodi, ali bukvalno ništa jer su svi svesni da na nju ne mogu da se oslone.

Pročitajte: Marija Kulić se podmladila – Više ne liči na sebe, dobija samo negativne kritike (foto)

Rajko Ristić

– Čak ni kad je dete u pitanju, pa je Željkov staratelj Marija, a ne rođena majka koja živi u istoj kući. Siniša se najviše brine kako će Marija sama da izađe na kraj sa svim, kad on ode. Sad se Bebica našao tu uz njih, on je strašno požrtvovan i za Mariju bi život dao. Zato je i pobegao iz Zadruge, da njoj bude lakše, da nije sama, njoj to mnogo znači.

Marija Kulic i Sinisa ata

Ata images

– Bebica se nije odvajao od Marije ni kad se Miljana borila za život, on je sebi u glavu uvrteo da mora da brine o njoj, po svaku cenu. Zato ga nije briga ni za kaznu od 50.000 evra. Svima je to čudno, ali takav je njihov odnos – kaže izvor iz Niša piše naš NOVI ČASOPIS SVET.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA Images