Prva žena Zdravlje Slobode Mićalović
zabrinjavajuće

November 19, 2022 10:00

By

Sloboda Mićalović hitno primljena u bolnicu – svi se mole za njeno ozdravljenje FOTO

Zdravlje Slobode Mićalović narušeno – glumica se oglasila

Kako je jedna od najuspešnjih glumica našeg vremena nije ni čudo što je dnevni raspored obaveza poznate glumice Slobode Mićalović veoma gust. U pauzi od predstava i snimanja, ona se trudi da se posveti bliznakinjama Mili i Veri i njihovim školskim obavezama, a u svim dnevnim aktivnostima neretko ne pronađe vreme za sebe.

Pročitajte: Sloboda Mićalović obmanula javnost – Istina o glumici nije tako prijatna, kakva zabluda

Zdravlje Slobode Mićalović

Foto: Ata images

Zato je novom fotografijom na “Instagramu” zabrinula sve njene pratioce. Naime, zdravlje Slobode Mićalović narušeno je do te mere da joj je bila potrebna medicinska pomoć. Glumica je dobila koktel vitamina kroz infuziju kako bi se “dopunila” energijom pred predstojeći vikend koji joj je prebukiran.

Uspori, izdvoj vreme za sebe i sve će biti dobro – napisala je glumica na Instagramu.

Pročitajte: Sloboda Mićalović otkrila bolnu istinu o svom životu – Više nikog nemam

Zdravlje Slobode Mićalović

Foto: Instagram

Budući da glumica ima osmeh na lica, pretpostavlja se da je zdravlje Slobode Mićalović dobro i da joj je usled poslovnog tempa bila potrebna ovakva vrsta pomoći. Ovime je glumica htela da skrene i pažnju svim svojim obožavaocima da ne treba zanemarivati i osluškivati svoje telo i signale koje nam ono šalje, te da sebi ipak treba da budemo na prvom mestu, jer vremena ima za sve osim za zdravlje.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images