Bivši muž Viki Mitrović
nova drama

July 3, 2022 17:00

By

Novi problemi: Lekari Viktoriji našli tumor, mora na dalja ispitivanja

Viktorija Mitrović posle abortusa ne može da dođe k sebi. Ona je pala u tešku depresiju jer je po svaku cenu htela da zadrži bebu, ali jezive pretnje i pritisak Marka Osmakčića i njegove porodice naterali su je da prelomi.

Zdravlje Viktorije Mitrović poljuljano je nakon abortusa

– Viktorija se čas kaje što je to sebi dozvolila sa čovekom kakav je Marko Osmakčić, čas joj on fali, ali to što se rešila bebe je duboko potreslo. Da stvar bude još gora tokom intervencije lekari su primetili neke ciste i rekli Viki da će morati da ide na ispitivanje i ako je potrebno, na lečenje. Po njima, to je benigne prirode, ali mora da se ispita i prati – kaže naš izvor.

Pročitajte: Neočekivani obrt – Viki posle abortusa poželela da vidi Osmakčića

Rajko Ristić

Sada je teše Aleksandra Nikolić i Sandra Rešić, a i Mina Vrbaški koja je dugo pričala sa Viki o svemu. S druge stane, Viktorijina baba Regina ne želi da se ona vrati u selo:

– Marko je bezobrazan čovek, njegovo ponašanje je nula. Čisto sumnjam da je Viktorija i htela da rodi dete, mislim da se zaljubila i da je time htela da privuče Marka. Da mogu rekla bih joj da se skloni od njega jer taj čovek nije za nju. Ona nije dobrodošla ovde posle Zadruge, mi ne možemo da pređemo preko svega što je radila, nismo takva porodica, ovo nas je sve povredilo. Moja druga ćerka je na fakultetu, nju je sramota da svom dečku kaže da je Viktorijina tetka jer se o njoj sve najgore priča – kaže Regina koja je srećna što sad bar ne mora da strepi šta će Marku pasti na pamet
da uradi njenoj unučici.

Pročitajte: Viktoriju primoravaju na abortus – Marko joj uputio jezive pretnje, a baba kaže da će je izbaciti iz kuće…

zdravlje viktorije mitrović

Rajko Ristić

Sa druge strane Viktorija kao da se još nije prizvala pameti, pa je posle svega tražila da vidi Marka jer joj i dalje nedostaje, a pri tom i nema pojma da on i dalje iz Švajcarske pljuje po njoj:

– Što se trudnoće tiče, ta žena je stalno pričala da ima spiralu. Da li je ona stvarno trudna, ja ne znam ni sam. Ja sam hteo lepo da je pitam da abortira, ja sam u toj nemoći i u toj iscrpljenosti našao način da je malo zastrašim i da blefi ram – ispričao je Marko o Viktoriji.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić