Mišljenje Đine Džinović o Harisu svet novine svet portal
Svet

February 11, 2023 21:15

By

Haris i Melina nemi od bola: Mezimica Đina hitno hospitalizovana, lekari daju sve od sebe

Zdravstveno stanje Đine Džinović narušeno je zbog estetskih zahvata

Naslednica Harisa i Meline Džinović skreće pažnju na sebe svakim potezom koji načini. Đina Džinović iako ima tek 18 godina iza sebe ima armiju fanova na društvenim mrežama, TikToku i Instagramu gde deli sve iz privatnog života. Ćerka legendarnog pevača od socijalnih platformi zarađuje pozamašne cifre, pa je nedavno izjavila da se ona oseća kao da je Instagram njeno radno mesto.

Pročitajte: Navalio na Đinu kao blesav – Ćerka Harisa i Meline ponovo zadaje glavobolje, evo s kim se javno ljubila FOTO

Zdravstveno stanje Đine Džinović

Foto: Instagram

O njenom izgledu dosta se spekuliše pa su nedavno u javnost procurele fotografije kako je Džinovićeva izgledala pre nego što se podvrgla estetskim korekcijama. Mnogi smatraju da je veoma mlada da bi ispravljavala ono što joj se na telu ne dopada, međutim Đina ne mari za komentare pa tako nikada nije krila da je napumpala usne hijaluronskim filerom.

Nedavno joj se desio peh kada je zdravstveno stanje Đine Džinović zbog pucanja filera u usnama drastično narušeno. To nije retkost da devojkama fileri krenu da šetaju po licu nakon nekog vremena, zbog čega je obavezno da se hitno jave izabranom hirurgu kako bi se odradila hijaluronidaza, odnosno, topljenje hijaluronske kiseline, kako bi se prekinule dalje komplikacije.

Pročitajte: Ma, zar je moguće da im je ovo priredila – Haris i Melina pogođeni Đininom odlukom

Zdravstveno stanje Đine Džinović

Foto: Instagram

Upravo je to morala da uradi i Harisova naslednica. Sve je to snimila i postavila na Instagram profil, gde je napisala da je filer počeo da joj migrira, te je potrebno bilo istopiti ga.

– Topila sam šta mi je migriralo – napisala je Đina.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram