Zdravstveno stanje Dušice Jakovljević svet portal svet
Svet

November 28, 2023 18:24

By

Loše zdravstveno stanje Dušice Jakovljević postalo je vidiljivo: Voditeljka uplakana progovorila o svemu

Zdravstveno stanje Dušice Jakovljević vidno loše

Dušica Jakovljević, doskorašnja voditeljka rijalitija “Elita”, iznenada je napustila televiziju Pink, i postala deo ekipe Hype televizije. O ovom transferu u medijima se govorilo danima, međutim voditeljka je tek sada u emisiji “Male stvari”, kod Snežane Dakić, odlučila da progovori o tome zašto je odlučila da napusti prethodnog poslodavca. Zdravstveno stanje Dušice Jakovljević je jedan od razloga.

Zdravstveno stanje Dušice Jakovljević svet portal svet tabloid svet

Ata images

Iako je rekla da joj je Saša Mirković dao ponudu koja se ne odbija, voditeljka je istakla da otkad je postala deo projekta “Zadruga”, nije imala normalan život, san, odmor, te da se sve to odrazilo na njeno zdravlje, pa je odlučila da promeni radno mesto.

Zdravstveno stanje Dušice Jakovljević bilo je zabrinjavajuće

Dušica je priznala da je u jednom trenutku shvatila da ima ozbiljan problem, poremećaj sna.

– Ja sam ranije mislila da sam lenja. U jednom trenutku sam se čak uplašila, mislila sam da sam u depresiji kad sam čula Aleksandra Stankovića koji je napisao knjigu o tome. To kao dođeš s posla i staneš… Ja sedim u kolima po pola sata, sedim kod kuće… Ima jedan kviz koji igram na telefonu, i tako sedim sa šminkom, jednostavno ne mogu da krenem da se spremim za spavanje. Meni je moja ćerka rekla: “Konačno ćeš živeti jednom normalnim životom tempom”. Dešavalo mi se da završim emisiju u 6:00, u 6:30 sam kući, a decu u 8:00 vozim u školu. Onda kupim doručak, ponekad napravim i ručak. Ja sam i mama i ćerka, i drugarica, i devojka, zapravo žena… Prosto, stvarno mi treba ritam – prznala je Dušica.

Zdravstveno stanje Dušice Jakovljević svet portal svet tabloid svet

Youtube printscrin / Hype TV emisija Male stvari

Ona je takođe istakla da njena operacija nosa nije mogla biti urađena na vreme, te da zbog toga sada trpi posledice.

– U oktobru je trebalo da operišem nos, međutim, rečeno mi je da je najbolje da uradim to kada se završi sezona. Dok se sa završila sezona… Ja se zbog toga i dalje mučim sa govorom i sa disanjem. Neko se nađe da ti u komentarima da ti kaže: “I dalje pričaš kroz nos”. Ja sam sebe toliko dala i zdravstveno da možda više nikad neću moći normalno da dišem – priznala je Dušica kroz suze.

Pročitajte Prvo obraćanje Dušice Jakovljević nakon otkaza na Pinku – Zbog ove stvari je prelomila

Ona je istakla i da sebe već duže vreme nije videla kao deo rijalitija.

Ja više zaista sebe nisam videla u Zadruzi. Ovde sam sad u okruženju kojem zaista pripadam. Mi znamo koliko je trebalo da se radi na sebi. Ja sam žena koja predano radi. Treba trajati, pa prosto treba i da se zna neka hijerarhija.

AUTOR: SVET

IZVOR: HYPE TV / MALE STVARI

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, TV HYPE