Gong kupka
Svet

August 20, 2022 19:00

By

Anksioznost i stres nisu šala: Jelena Đoković otvorila dušu o problemu koji je umalo koštao braka sa Noletom

Zdravstveno stanje Jelene Đoković više nije tajna

Jelena Đoković veoma je aktivna na društvenim mrežama gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz poslovnog, ali i iz privatnog života. Ovoga puta, supruga Novaka Đokovića govorila je o svojoj borbi sa anksioznošću i svime što to stanje nosi sa sobom.

Zdravstveno stanje Jelene Đoković moglo je biti ugroženo

– Ponekad sam se osećala preopterećeno što je mnogo uticalo na moje rezultate i otvorenost za nova iskustva, učenje i prijateljstva. Anksioznost i stres nisu šala – rekla je Jelena i dodala:

Pročitajte: Savet zlata vredan: Jelena Đoković otkrila kako da izgledate mladoliko bez botoksa i filtera (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

– Bila sam anksiozna, to me uništilo, moju sliku o sebi. Mislila sam da sam superžena, da mogu odgovoriti na sve potrebe svog muža i dece, a onda sam se morala suočiti sa strahovima. I sreća je što se to dogodilo jer sam se probudila i shvatila da se moram posvetiti sebi. Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam se takmičiti s Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koje zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini – zaključila je ona.

Pročitajte: Mnogo je suza proliveno u porodici Đoković – Ovako je Jelena izdala Srđana a sve zbog svekrve Dijane

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Zdravstveno stanje Jelene Đoković na sreću nije bilo ozbiljno ugroženo, a ona je zahvaljujući svojoj porodici uspela da prevaziđe sve nedaće. Ipak, Jelena je u nedavnom intervjuu za Story istakla da joj je jedno vreme teško padalo što je ljudi gledaju samo kao Noletovu suprugu dok njen rad i uspehe stavljaju u drugi plan.

– Sve što sam radila bilo je nevidljivo. Žene nemaju prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako trebaju izgledati i ponašati se. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova supruga, sad to nosim s ponosom – rekla je Jelena.

FOTO: GAJA