Lepa Brena se rasplakala svet novine svet portal
Svet

June 13, 2024 19:32

By

Oglasila se Lepa Brena povodom vesti da se suočila sa opakom bolešću: Ovo je cela istina

Zdravstveno stanje Lepe Brene sada je poznato

Lepa Brena je svoj privatni život koliko je mogla držala od očiju javnosti, međutim, postoje stvari o kojima je uvek govorila. Zdravstveno stanje Lepe Brene u nekoliko navrata bilo je veoma loše, a folk diva je o njemu govorila u javnosti kako bi druge ljude upozorila da više brinu o svom zdravlju.

Zdravstveno stanje Lepe Brene svet portal svet

Ata images

Zdravstveno stanje Lepe Brene bilo je kritično

Kao što je već godvorila o tome, Lepe Brena se već dve decenije bori sa trombozom, a prvi put se s njom suočila tokom jednog koncerta kad je shvatila da joj je ruka u kojoj drži mikrofon postala modra.

— Odavno sam naučila da probleme treba rešavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako da živim, znam šta ne smem da pijem i jedem, kao i kako moj život treba da se odvija po zdravstvenim pravilima. Naučila sam da živim po pravilima i da budem srećna… — istakla je ona.

Zdravstveno stanje Lepe Brene svet portal svet

Ata images

Međutim, to nije jedina nevolja s kojom se folk diva suočila.

– Imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku 2010. godine. Moj doktor Saša Ljubić rekao mi je da uradim taj zloglasni BRCA test, gde se pokazalo da imam mutiran gen i velike šanse i mogućnost da dobijem rak dojke. Tumor marker mi je bio veoma povećan i hitno sam otišla na operaciju ciste na jajniku – rekla je Brena pre nekoliko godina.

Pročitajte Domovi poznatih vrede milione, ali Brenina kuća je najskuplja od svih, a ove fotografije dokazuju i zašto

– Žene treba da znaju, a ja sam to tada naučila, da kad je pozitivan BRCA test, ne smete više da koristite nikakve hormonske preparate. Počela sam da živim po svim tim pravilima koje su mi lekari naložili.

Sve ovo sada govorim upravo zbog toga što ovom svojomporukom želim da podignem svest žena da treba da urade test, jer odmah znate da li imate mogućnost da dobijete karcinom ili ne. Na taj način možete da sačuvate svoj život i zdravlje, jer mnoge žene dobiju rak grlića materice, jajnika ili dojke, a da uopšte ne znaju odakle to potiče – rekla je Brena.

Zdravstveno stanje Lepe Brene svet portal svet

Ata images

Pored svega toga, pojavila se vest da se Lepa Brena suočila i sa dijabetesom, a jedan Fejsbuk profil objavio je i kako se pevačica rešila šećerne bolesti. Međutim, sve ove navode Brena je demantovala na svom Instagram profilu.

– Potpuna glupost, zaista i velika laž! Ne verujte ovim rečima – napisala je folk diva.

Zdravstveno stanje Lepe Brene svet portal svet

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM