Zdravstveno stanje Meline Džinović
Svet

May 29, 2023 14:25

By

Melina Džinović završila u Urgentnom: Lekari posumnjali na srčani udar, Haris van sebe

Zdravstveno stanje Meline Džinović zabrinjavajuće

Melina Džinović, modna dizajnerka i supruga Harisa Džinovića u nedelju je završila u Urgentnom centru.

Pročitajte Stiže beba, on je krivac – Haris i Melina Džinović pogođeni Đininim saopštenjem FOTO 

Zdravstveno stanje Meline Džinović

Rajko Ristić

Pevačva supruga potražila je pomoć zbog bola u grudima. Zdravstveno stanje Meline Džinović zabrinulo je čak i lekare, koji su posumnjali na srčani udar. Na, sreću nije to bilo u pitanju, pa modna kreatorka nije zadržana na lečenju, ali je dobila uput za detaljnije analize.

Međutim, ona nije jedina koja je te večeri potražila medicinsku pomoć. Pored Meline u Uregntnom centru se u istom trenutku zatekao i Marko Kon.

Pročitajte Bolest o kojoj ćute – Milica Kon čini sve da pomogne ćerki, terapije su neizbežne 

Zdravstveno stanje Meline Džinović

ATA images

– Oboje su detaljno pregledani i urađene su im potrebne analize. Melina se požalia na jak bol u grudima, ali je nakon pregleda otišla kući. Slična je situacija i kod Kona. Ja sam bila u bolnici zbog svojih zdravstvenih tegoba, pa sam se zadržala i videla i jedno i drugo kada su došli – priča za Kurir izvor koji se zatekao na licu mesta.

Zdravstveno stanje Meline Džinović je trenutno stabilno, ali porodica o tome ne želi da govori, dok je supruga Marka Kona objasnila šta se tačno dogodilo muzičaru.

Pročitajte Sedmogodišnju ćerku poznate voditeljke držali za noge i pesničili

Zdravstveno stanje Meline Džinović

Ata images

– Istina je da mu je pozlilo, bio je u Urgentnom. Pozlilo mu je dok bio sa Amidžićem i bratom, pa su ga odveli tamo. Pregledan je i pušten kući, sada je OK. Ima i zapaljenje srednjeg uha, od toga ima vrtoglavice. Važno da je sada dobro, moraće da ide da radi neke analize, evo i danas ide kod lekara. Hvala na brizi – rekla je Milica.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES