Pevačica Nataše Bekvalac
Svet

January 19, 2023 15:55

By

Iz doma Nataše Bekvalac ne stižu lepe vesti: Pevačica u veoma teškom stanju

Zdravstveno stanje Nataše Bekvalac kritično

Nataša Bekvalac do pre nekoliko dana bila je odlično, snimala je emisije, nastupala, međutim, sve se u trenutku promenilo. Pevačicu je zakačio virus koji ju je potpuno paralisao.

Pročitajte: Srce joj je ispunjeno tugom – Nataša Bekvalac konačno progovorila kako živi, objava rasplakala porodicu i prijatelje 

Ata images

Zdravstveno stanje Nataše Bekvalac veoma je zabrinulo njenu porodicu, koja je odmah pozvala lekara koji je pevačicu priključio na infuziju. Iako su svi odmah pomislili na koronu, ispostavilo se da je u pitanju neki drugi, ali veoma jak virus. Administrator pevačicinog Instagram profila obavestio je Natašine pratioce o tome kako se ona sada oseća.

– Nikada u životu ovo nisam osetila. Ljudi, kakva je ovo viruščina, svaka kost me neizdrživo boli, ja ne mogu da pomerim prst, oko, ništa… Temperatura divlja. Isuse, ovo je gore sto puta od korone – piše na pevačicinom instagramu.

Pročitajte: Nataša potražila pomoć psihijatra, nije mogla sama da se izbor

Zdravstveno stanje Nataše Bekvalac primoralo je nju i njenu ekipu da naprave pauzu sa nastupima, ali se iskreno nadamo da će se lepa Nata ubrzo oporaviti i vratiti svojoj publici u punom sjaju.

AUTOR: SVET

FOTO: Blic tv printscreen, Ata images, Instagram