Zdravstveno stanje Siniše Kulića
Svet

December 22, 2022 20:33

By

Siniša Kulić životno ugrožen: Prijatelj otkrio zbog čega mu se ponovo pogoršalo zdravstveno stanje

Zdravstveno stanje Siniše Kulića kritično, Marija sve krije od Miljane

Siniši Kuliću drastično se pogoršalo zdravstveno stanje početkom ove nedelje, zbog čega je njegova supruga Marija hitno napustila rijaliti. Izvor Sveta otkriva šta se tačno desilo i kakvo je zdravstveno stanje Sinše Kulića.

Rajko Ristić

Zdravstveno stanje Siniše Kulića naglo se pogoršalo

– Siniša ima problem sa pritiskom koji skače do te mere da mora da reaguje Hitna pomoć, pa ga lekari onda priključuju na infuzije, intravenski mu daju lekove i diuretike. Dešava se to njemu s vremena na vreme, ali ovaj put je bilo baš čupavo. Na sve to, buknuli su mu i problemi sa grlom koje je operisano. Bukvalno se čovek guši, bori se za dah, a onda mu se uznemiri i srce, pa ni lekovi ne pomažu. Da nije bilo hitno ne bi Marija izašla. Ona najbolje zna šta i kako sa njim da radi i gde da ga vodi i koje sve veze da potegne. Ma koliko se on pravio jak i pričao da može sve da izdrži, pogađa ga sve što se dešava sa Miljanom u rijalitiju. Nisu to problemi od juče, to traje godinama. A kad je već neko tako krhkog zdravlja, svaka sitnica može da napravi čudo. Plus, i ove promene vremena, pad, pa porast temperature, loše utiču na njega. Sad je glavno da mu se stanje stabilizuje, da ne bude više životno ugrožen, a onda će morati da ispita kompletan organizam, da se vidi koliko je bolest napredovala i šta će dalje.

Pročitajte: Miljana ostaje bez Željka – Kulići proglašeni nepodobnim, Siniša optužen za nasilje 

Sinisa Kulic

Rajko Ristić

On kroz sve to ne bi mogao da prođe sam bez Marije i zato joj je produkcija dozvolila da izađe. Svi su svesni da je ovo pitanje života i smrti, i da tu nema igranja. Marija je tražila da se Miljani ništa ne govori jer bi nastao karambol u Zadruzi.

Marija se vratila u rijaliti, ali je sa produkcijom dogovorila da je neprestano izveštavaju o Sinišinom zdravstvenom stanju, a ako bude potrebno moći će da izađe u svakom trenutku.

Ona je, kako tvrdi izvor Sveta, potpuno rastrzana, jer je svesna da je zdravstveno stanje Siniše Kulića kritično, ali s druge strane ne može ni Miljanu da ostavi samu, jer zna da je u stanju svašta da napravi.

Pročitajte: Miljana Bebicinoj porodici život pretvorila u pakao – Nenadova sestra otkrila sve o njihovoj vezi, njegovoj ženi i deci, porodičnom bogatstvu 

printscreen

Bebica sve zna, ali on neće ni pisnuti, obećao je Mariji. Jedino što nije mogao da se suzdrži, pa
se rasplakao kad je čuo koliko je loše Sniši, ali ništa nije rekao Miljani, kao što je i dao reč.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES