Veljko i Bogdana brak
Star

February 12, 2022 19:00

By

Žele mir! Veljko i Bogdana kupuju stan u Beogradu a šta Ceca kaže na to?

Veljko i Bogdana Ražnatović definitivno su rešili da se iz Titela presele u Beograd, najviše zbog bokserovih obaveza. I sam Ražnatović potvrdio je da mu je bilo naporno da putuje na treninge i pripreme, a kako saznajemo, oni se trenutno nalaze u vili Ljutice Bogdana gde žive sa Cecom, ali ne zadugo jer planiraju da kupe stan.

Super im je s Cecom ali jedva čekaju da se osamostale: Veljko i Bogdana kupuju stan u Beogradu!

– Njima je sa Cecom super, imaju pomoć i oko malog Željka, slažu se super, ali Veljko i Bogdana ipak žele svoj mir. Iako je vila velika i oni imaju ceo sprat za sebe, rešili su da kupe stan i žive potpuno samostalno. Ceci je mnogo žao, najviše zbog unuka, jer ona obožava da vreme provodi sa njim, ali ih razume i dala im je podršku. Kako Anastasija sa Đoletom živi u luksuznom kompleksu koji su pre godinu dana pazarili blizu Kalemegdana, predložila je Veljku i snajki da tu pogledaju stanove, jer su na dobroj lokaciji, lepi i komforni, i još bi bili komšije – priča nam izvor blizak Veljku i dodaje:

PROČITAJTE: Ceca Ražnatović otkrila kakva je DOMAĆICA! Evo šta NIKADA ne radi!

Ne žure sa kupovinom, ali prate gde, šta, kako, pa polako. Jedva čekaju da nađu nešto po meri, Bogdani je jako bitno da imaju blizu neki park i da je malo mirnije zbog deteta. Beograd na vodi ne žele, jer se iz nekog razloga ne dopada ni Veljku, ni Bogdani da tamo kupe stan – završava naš izvor.

Veljko je objasnio zbog čega je sa suprugom rešio da napusti Titel.

– Ja sam putovao mnogo od Beograda do Novog Sada i svuda. Žao mi stvarno sebe više, Titel je stvarno lepo mesto, ali matematika se ne poklapa – izjavio je mladi bokser.

PROČITAJTE: Draško se pohvalio drugovima! Oženiću Tanju Savić!

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković