svet

April 30, 2019 12:19

By

“Želim mu da crkne u mukama!” Skandalozna izjava Lune Đogani upućena Marku Miljkoviću usred jezivog nervnog sloma (VIDEO)


Tokom emisije “Pretres nedelje” nastao je opšti haos kada je Luna Đogani doživela nervi slom zbog navodnog flerta između njenog bivšeg dečka Marka Miljkovića i Maje Marinković.

Na pretresu raspravljalo se da li je Zlata Đurković ispala dvolična prema Lunu Đogani jer je rekla Maji da pravi žrtvu od nje. Zadrugari su komentarisali odnos Marinkovićeve i Miljkovića, a Marija Kulić rekla je da bi volela da Marko i Maja imaju odnose kako bi se dokazalo da se Lunin bivši sviđa Maji.

Nakon Marijinih reči Luna je otrčala u pab gde je histerično plakala i vikala na sav glas. Savo Perović, Lepi Mića i Miljana Kulić pošli su za Đoganijevom u pab, ali nisu uspeli da spreče njen nervni slom.

– Neću da slušam te gluposti. Hoće da pričaju o k*rcu mog bivšeg dečka kako će da se nabija (Maja) na njega. Kako ih nije sramota? Šta sam ja ovde, igračka? J*bem vas u usta sve, vi ćete sa mojim srcem da se igrate, koje je tako čudno i puno ljubavi. Dokle preko moje grbače – vikala je histerično Luna, a onda je pomenula Radanovića.

– Preko moje grbače svi.. Sloba, sad ovaj smrad. Ne mogu da verujem! Dokle? Seme vam je*em! Marš svi koji hoćete da me uništite – urlala je Luna dok su je Mića i Sava držali.

Đoganijeva nije mogla da se smiri, a Miljkoviću je poželela jezive stvari.

– Hoću mojoj mami da idem kući! Drugi put su me izigrali, izje*ali me i ostavili kao kera! Govno jedno smrdljivo, rekla sam mu da me ne povređuje, namerno mi je to uradio zato što! Pi*ko, želim ti sve najgore, da crkneš u mukama! – pričala je Luna histerično.

AUTOR: svet

FOTO: printscreen