Želja Saše Kovačevića
Svet

January 18, 2023 20:45

By

Oduvek sam želeo da budem tata: Saša Kovačević obelodanio prelepe vesti, porodica zbog očinstva nikad srećnija FOTO

Želja Saše Kovačevića je da postane otac

Budući da je vrlo mlad ostvario sve svoje profesionalne snove, muzičar Saša Kovačević okrenuo se ka ispunjenu želja vezanih za privatan život. Prvi zadatak na tom putu bio mu je da pronađe srodnu dušu, ženu kraj koje će provesti život, a nakon što mu je sudbina i ta nadanja uslišila, pokraj bivše manekenke Zorane Tasovac svio je gnezdo, za svoj naredni cilj on je postavio roditeljstvo.

Pročitajte: Saša Kovačević i Novak Đoković u RATU 

Foto: ATA images

Budući da je Zorana u vezu sa muzičarem dovela ćerku iz prvog braka Iskru, Saša Kovačević otac je delimično na taj način nešto ranije postao.

Istina, on ima samo zvanje očuha ali prema manekenkinoj naslednici on se odnosi jednako kao da je za njeno postaojanje sam odgovoran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

Pruža joj neizmernu ljubav, sve joj kupuje i udovoljava, igra se sa njom a kadrove nastale tokom druženja rado deli i sa pratiocima na “Instagramu”. Na osnovu pomenutih snimaka i fotografija pevačevi fanovi zaključili su da će jednoga dana Saša Kovaćević otac za primer biti svojoj deci, a on sam pre par dana istakao je koliko tu ulogu priželjkuje.

Pročitajte: Saša Kovačević potvrdio – Ovo je i bilo pravo vreme, oduvek sam maštao da BUDEM TATA

ATA images

– Ostvarenje u ulozi oca je definitovno moja novogodišnja želja. U godinama sam kada je za to došlo vreme. Kod muškaraca nekako uvek ima vremena za očinstvo, ali ja bih baš voleo sad da se dogodi – kazao je Kovačević koji je proteklih par meseci proveo u Atini radeći na novim pesmama.

Ističe da bi u novoj godini voleo publiku da obraduje i albumom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images