scandal

August 28, 2019 16:30

By

Željko Joksimović potpuno promenio život: Pevač progovorio o posebnom načinu ishrane koji praktikuje!


Pevač Željko Joksimović prešao je na poseban režim ishrane kako bi održao idealnu kilažu i imao dovoljno energije koja mu je potrebna za svaki dan.

– Dan započinjem punomasnim tostom, kombinovanim sa različitim sastojcima – avokadom, krem ​​sirom, dimljenim lososom, jajima, itd. Nakon doručka, gotov sam sa ugljenim hidratima za taj dan. Jedem samo belančevine i povrće, a potpuno sam izbacio šećer iz svoje ishrane – istakao je Željko Joksimović.

– Naravno, jedem nešto slatko jednom u nekoliko meseci ili tako nešto, ali to se ne događa svake godine. Što se tiče ostalih prehrambenih navika, jedem svakih pet sati i trudim se da izbegnem zakiseljavanje po svaku cenu, jer se pokazalo da je to najveći problem za moje telo. Vežbam redovno i kombinujem različite vrste vežbi. Na primer, volim biciklizam, a vozim oko 10 kilometara dnevno, dok često vozim i više od toga kroz Beograd – rekao je on, a piše Health Fitness Revolution.

– Tamo ima puno mesta za biciklizam, a jezero Ada Ciganlija jedan je od mojih izbora. Osim biciklizma, plivam najmanje tri puta nedeljno, a u teretanu idem na svaka dva dana. Imam prijatelje koji su fitnes treneri i vežbamo zajedno, što mi omogućava da sprovodim najbolje programe za svoje telo i za posao koji obavljam – istakao je Željko.

https://svet-scandal.rs/vesti/zeljko-joksimovic-priredio-spektakl-kakav-se-ne-pamti-pred-vise-od-50-000-ljudi-u-zenici/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević